Δραγωνικές αποκαλύψεις

Σπουδή στον δραγωνικό ζωδιακό. Δέκα παραδείγματα ιδιοσυναστρίας δραγωνικού-τροπικού ζωδιακού
Εκδότης:
Λεξίτυπον
Έτος:
2021
ISBN:
9789605972875
Σελίδες:
94
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Δραγωνικές αποκαλύψεις
Τιμή εκδότη:€10,00
Η τιμή μας: €9,00
στο καλάθι
Δραγωνικές αποκαλύψεις
Σε αυτό το βιβλίο παρουσιάζεται τόσο η ιδιομορφία όσο και η λειτουργικότητα του δραγωνικού ζωδίου. Στον δραγωνικό ζωδιακό, που είναι «φανταστικός», όπως και ο τροπικός ζωδιακός, οι πλανήτες μετατίθενται σε μία διαφορετική θέση από την τροπική τους, καθοριστικό ρόλο στην οποία διαδραματίζει η απόσταση του πλανήτη από τον Βόρειο Δεσμό.

Ο δραγωνικός πλανήτης είναι η βάση, στην οποία στηρίζεται ο τροπικός και η ιδιοσυναστρία τροπικού και ζωδιακού πλανήτη αποκαλύπτει κυριολεκτικά κάθε ωροσκόπιο, κάτι που αποδεικνύεται μέσα από τη διεξοδική ανάλυση των ωροσκοπίων μερικών σημαντικών μορφών της τέχνης, της φιλοσοφίας, της μεταφυσικής και της πολιτικής, οπότε ο τομέας, στον οποίο διακρίθηκαν, αποκαλύπτεται κυριολεκτικά.

Έτσι παρουσιάζονται ενδεικτικά δέκα παραδείγματα ιδιοσυναστρίας τροπικού και ζωδιακού πλανήτη με εστίαση στον P.J. Goebells, τον G.W.F. Hegel, τον W.A. Mozart, τη Mata Hari, τη Shirley MacLaine, τον Aleister Crowley, τον Oscar Wilde, τον Karl Marx, τον Adolf Hitler και τη Janis Joplin, προσωπικότητες που άφησαν ανεξίτηλο το χρώμα τους στην ανθρωπότητα εξαιτίας της ιδιαίτερης δράσης τους και των αποτελεσμάτων που αυτή (η δράση) επέφερε στον κόσμο.

Αυτά τα ωροσκόπια, αν μελετηθούν προσεκτικά, θα καταδείξουν τη λειτουργικότητα του δραγωνικού ζωδιακού, έναν τομέα της αστρολογίας, η οποία, ως επιστήμη, μπορεί να δώσει πολλές πληροφορίες και να εξηγήσει πράγματα και καταστάσεις που είναι πέραν της ανθρώπινης λογικής.
Τίτλος βιβλίου:Δραγωνικές αποκαλύψεις
Υπότιτλος βιβλίου:Σπουδή στον δραγωνικό ζωδιακό. Δέκα παραδείγματα ιδιοσυναστρίας δραγωνικού-τροπικού ζωδιακού
Εκδότης:Λεξίτυπον
Συντελεστές βιβλίου:Παΐζης, Χρήστος, 1956-2015 (Συγγραφέας)
ISBN:9789605972875
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2021
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική > Αστρολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες