Η βιβλιοθήκη που μιλάει

Εκδότης:
Οσελότος
Έτος:
2021
ISBN:
9786182051139
Σελίδες:
30
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η βιβλιοθήκη που μιλάει
Τιμή εκδότη:€10,00
Η τιμή μας: €9,00
στο καλάθι
Η βιβλιοθήκη που μιλάει
Μια βιβλιοθήκη που μιλάει με λόγο απλό, αλλά ιδιαιτέρως παραστατικό αρκεί για να ζωντανέψει τη φαντασία των μικρών αναγνωστών και να συμβάλει στην πνευματική τους καλλιέργεια, χωρίς, όμως, να τους στερεί την αναγνωστική απόλαυση.
Πρόκειται για ένα τρυφερό παραμύθι, άρτιο σε ροή, που δεν περιορίζεται σε πληροφορίες γύρω από το θέμα των βιβλιοθηκών, αλλά προσφέρει θαυμάσιες παραινέσεις, όπως είναι η αισιοδοξία και η πίστη των παιδιών στις δυνάμεις τους.
Λόγω του θέματος αλλά και της συνολικής του ποιότητας, μπορεί να λειτουργήσει ενισχυτικά στην προώθηση της φιλαναγνωσίας στην εκπαιδευτική διαδικασία, ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν μια σταθερή σχέση αγάπης με το βιβλίο. Ιδανική αφόρμηση για ίδρυση και λειτουργία σχολικής δανειστικής βιβλιοθήκης.
Φωτεινή Νάση, Εκπαιδευτικός ΠΕ70, MA MSc

Μια βιβλιοθήκη ζεσταίνεται από τα βιβλία που βάζουμε στην αγκαλιά της… Μια βιβλιοθήκη κουβαλάει την ιστορία ποικίλων θεμάτων... Συνεχίζει διαρκώς να ακούει και να μιλάει… Συντροφεύει καθώς τη μνήμη ζωντανεύει…
Ένα παραμύθι που κινητοποιεί μικρούς και μεγάλους να ψάξουν στη βιβλιοθήκη τους για νέα όνειρα…
Χαρά Θεοδωρακοπούλου, Ψυχολόγος

Μια «κερασένια» βιβλιοθήκη αποκτάει φωνή για να μας δώσει πληροφορίες για την ιστορία της και τη χρήση της. Αποκτάει φωνή για να εμπνεύσει τα παιδιά να την αγαπήσουν. Αποκτάει φωνή για να μας περάσει μηνύματα βαθύτερα. Ένα παραμύθι εγκώμιο για τη βιβλιοθήκη!
Μαρία Θεοχαρίδη, Κοινωνική Λειτουργός
Τίτλος βιβλίου:Η βιβλιοθήκη που μιλάει
Εκδότης:Οσελότος
Συντελεστές βιβλίου:Βέλλη Νικολέττα-Ανθή (Συγγραφέας)
Καραβίας Αριστείδης (Εικονογράφος)
ISBN:9786182051139
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2021
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες