1v1 ως 5v5. Τόμος Α΄ (τ.1)

Aπό την επιλογή της ελευθερίας στην ελευθερία της επιλογής
Εκδότης:
Sportbook
Έτος:
2021
ISBN:
9786185316846
Σελίδες:
312
Εξώφυλλο:
Σκληρό
1v1 ως 5v5. Τόμος Α΄
Τιμή εκδότη:€30,00
Η τιμή μας: €28,50
στο καλάθι
1v1 ως 5v5. Τόμος Α΄ (τ.1)
Σίγουρα το ποδόσφαιρο πάντα θα πρεσβεύει κάτι αγνό, κοινωνικό και αυθόρμητο. Επιζητώντας από τους ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι φαντασία και δημιουργικότητα, προτείνουμε με συγκεκριμένο και ρεαλιστικό τρόπο την απαραίτητη (αλλά πολυδιαφημισμένη και ανεδαφική πολλές φορές) επιστροφή στην αλάνα.
Από την απέναντι μεριά και καθώς η τεχνολογική πρόοδος μας ξεπερνάει, θεωρούμε σημαντικό μέσα από το βιβλίο να θέσουμε όρους και όρια που θα εξασφαλίζουν την παρουσία της στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Βασικά σημεία – κλειδιά στην ανάγνωση του βιβλίου:
• Να παραμένει το ποδόσφαιρο στο επίκεντρο όσο προχωράμε αναλυτικά στην τεχνική και τακτική θέσεων. Συνδυασμός δηλαδή αναλυτικής εκπαίδευσης από τη μία και ελευθερίας έκφρασης από την άλλη μέσα από τη θεωρία και το προτεινόμενο ασκησιολόγιο.
• Ο ρόλος του προπονητή είναι κομβικός και θα επιλέγαμε ως κεντρικό σχήμα λόγου σήμερα πλέον το 3d-προπονητής 3 διαστάσεων. Daily, details, deeply. Με έμφαση στην καθημερινότητα, στη λεπτομέρεια, στην εμβάθυνση.
• Το βιβλίο αναφέρεται στο μακροχρόνιο σχεδιασμό προπόνησης ενός θεμελιώδους ζητήματος για το άθλημα: των μικρών αγωνιστικών σχέσεων και παιχνιδιών. Ζήτημα (τα μικρά αγωνιστικά παιχνίδια – σχέσεις) που αποτελεί διαχρονικά τη βάση για τη σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου στις μικρές ηλικίες και το πέρασμα με τη μορφή κομματιών ενός puzzle στο ποδόσφαιρο 11×11.
Σε κάθε περίπτωση η μεθοδολογία έχει νόημα και αποτέλεσμα όταν υπάρχει μεταξύ των μελών ενός συνόλου κοινός τρόπος θέασης και εξαγωγής συμπερασμάτων. Δηλαδή κοινό εννοιολογικό τόπο όπου κινούνται & προετοιμάζονται γνωστικά και κοινό τρόπο που μεταφέρουν τη γνώση αυτή.
Τίτλος βιβλίου:1v1 ως 5v5. Τόμος Α΄
Υπότιτλος βιβλίου:Aπό την επιλογή της ελευθερίας στην ελευθερία της επιλογής
Εκδότης:Sportbook
Συντελεστές βιβλίου:Ελευθεριάδης Θοδωρής (Συγγραφέας)
ISBN:9786185316846
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2021
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες