Πες μου δάσκαλε... (τ.2)

Για την αγάπη, τον φόβο και την ευτυχία
Εκδότης:
Εκδόσεις iWrite
Έτος:
2021
ISBN:
9789606272554
Σελίδες:
324
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πες μου δάσκαλε...
Τιμή εκδότη:€15,00
Η τιμή μας: €13,50
Πες μου δάσκαλε... (τ.2)
− Δάσκαλε, πού χάσαµε την αγάπη µας;
− Στη µετάφραση, παιδί µου!

Σε αγαπώ και θέλω να σε γνωρίσω. Αυτό το γνωρίσω, σηµαίνει να µάθω για σένα, να µάθω εσένα. Σε αγαπώ που υπάρχεις. Αυτό που υπάρχεις. Όχι αυτό που φαντάζοµαι, που επιθυµώ, που µου λείπει, που έχω στερηθεί, που διάβασα στα παραµύθια ή που µου είπαν ότι είναι αγάπη.

Σε αγαπώ µέχρι εκεί που αρχίζει ο φόβος µου. Γι’ αυτό και συνοδεύουµε αυτό το σε αγαπώ µε διάφορα γιατί: Σε αγαπώ γιατί νιώθω όµορφα κοντά σου. Αν αποµακρυνθείς, αρχίζει ο φόβος της µοναξιάς. Σε αγαπώ γιατί νιώθω ασφάλεια. Μόνος έχω τον φόβο της ανασφάλειας. Σε αγαπώ γιατί µε ολοκληρώνεις. Μόνος έχω τον φόβο του µισού. Σε αγαπώ γιατί σε θέλω. Αν δεν σε έχω, φοβάµαι ότι θα πονέσω. Σε αγαπώ γιατί µπορώ να στηρίζοµαι πάνω σου. Χωρίς εσένα, φοβάµαι ότι θα µείνουν ανεκπλήρωτες οι προσδοκίες µου.

Αγάπη και φόβος! Τα δύο βασικά συναισθήµατα! Συνυπάρχουν την κάθε στιγµή. Σε διαφορετική αναλογία στον καθένα. Κάνουν συνεχώς κύκλους µεταξύ τους και πάντα το ένα αφήνει το χνάρι του στο άλλο. Φοβάµαι; Αγαπάω; Φοβάµαι την αγάπη; Αγαπώ τον φόβο;

Την αγάπη δεν µπορείς να την εκµαιεύσεις ή, ακόµα χειρότερα, να την απαιτείς. Την αγάπη, όµως, µπορείς να τη δίνεις. Κανείς δεν µπορεί να σε εµποδίσει να αγαπάς. Μπορεί να µην το αποδεχτούν, αλλά δεν µπορούν να σε εµποδίσουν. Και εδώ, βρίσκεται το κουµπί της ιστορίας µας! Αυτό το βιβλίο γράφτηκε για να αλλάξουµε τις ερωτήσεις της ζωής, ρίχνοντας φως στην πραγµατικότητα της αγάπης και του φόβου, ώστε να προχωρήσουµε ένα βήµα προς την ευτυχία µας.

Το βιβλίο που πρέπει να διαβάσεις, αν θέλεις να βρεις τον εαυτό σου.
Τίτλος βιβλίου:Πες μου δάσκαλε...
Υπότιτλος βιβλίου:Για την αγάπη, τον φόβο και την ευτυχία
Εκδότης:Εκδόσεις iWrite
Συντελεστές βιβλίου:Νομικός Δημήτρης (Συγγραφέας)
ISBN:9789606272554
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2021
Τόμος:2
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Εσωτερική Αναζήτηση
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες