Διακοπές με τον λύκο Ζαχαρία (3-4 ετών)
Ήρθε η ώρα να πάτε διακοπές με τον φίλο σας τον λύκο Ζαχαρία! Με τη βοήθεια διασκεδαστικών δραστηριοτήτων το παιδί θα εξασκηθεί στη γραφή, την ανάγνωση και τα μαθηματικά αλλά και θα ανακαλύψει τον κόσμο γύρω του! Πολλές ώρες διασκέδασης με τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών!
Τίτλος βιβλίου: | Διακοπές με τον λύκο Ζαχαρία (3-4 ετών) |
---|
Εκδότης: | Εκδόσεις Παπαδόπουλος |
---|
Συντελεστές βιβλίου: | Lallemand Orianne (Συγγραφέας) Δημοπούλου, Κέλλυ (Μεταφραστής) Thuillier, Éléonore (Εικονογράφος)
|
ISBN: | 9789604846948 | Εξώφυλλο βιβλίου: | Μαλακό |
---|
Σειρά εκδότη: | Λύκος Ζαχαρίας | Σελίδες: | 40 |
---|
Στοιχεία έκδοσης: | Μάιος 2021 | Διαστάσεις: | 27x20 |
---|
Ηλικίες: | 3+ | Σειρά βιβλίων: | Λύκος Ζαχαρίας |
Κατηγορίες: | Εκπαίδευση > Σχολικά > Καλοκαιρινά > Νηπιαγωγείο |
Collodi, Carlo, 1826-1890
Το πραγματικό του όνομα ήταν Κάρλο Λορεντσίνι, γεννήθηκε στη Φλωρεντία στις 24 Νοεμβρίου 1826 και πέθανε στην ίδια πόλη στις 26 Οκτωβρίου 1826, σε ηλικία 64 ετών. Έζησε στην περίοδο της ιταλικής ανασυγκρότησης, υπερασπίστηκε την προσάρτηση της Τοσκάνης στο Πιεμόντε και πήρε το ψευδώνυμο Κολόντι από ένα χωριό της Μπρέσια, όπου είχε γεννηθεί η μητέρα του. Αρχειοφύλακας και δημοσιογράφος κυκλοφόρησε δύο εφημερίδες, έγραψε κωμωδίες και μυθιστορήματα και αφοσιώθηκε στην παιδική λογοτεχνία, παρουσιάζοντας παλιά παραμύθια. Έγραψε εκπαιδευτικά βιβλία που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, αλλά η φήμη του οφείλεται αποκλειστικά στον Πινόκιο που δημοσιεύτηκε σε τεύχη της Εφημερίδας. Μεταφρασμένο σε όλες τις γλώσσες είναι το παραμύθι όλων των λαών και όλων των χωρών, και θεωρείται παγκοσμίως το αριστούργημα της παιδικής λογοτεχνίας.