Photo Album

Οι 100 φωτογραφίες του 2007 από το ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ
Εκδότης:
Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων
Έτος:
2007
ISBN:
9789608943216
Σελίδες:
127
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Photo Album
Τιμή εκδότη:€35,50
Η τιμή μας: €31,95
στο καλάθι
Photo Album
Η φωτογραφία εκπροσωπεί μία και μόνο στιγμή. Γράφει όμως ιστορία. Η φωτογραφία είναι εκείνη που διατηρεί τη συνέχεια, τη μνήμη. Το φωτογραφικό λεύκωμα που κρατάτε στα χέρια σας, φιλοδοξεί να θεσμοθετήσει την ετήσια συνεισφορά του Εθνικού Πρακτορείου Ειδήσεων (Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων) στη διατήρηση της μνήμης, στη γενικότερη προσπάθεια της ιστορικής συνέχειας. Τις φωτογραφίες επέλεξαν οι φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι η δική τους συνεισφορά στην καθημερινή αποτύπωση της ιστορίας και είναι δικά τους δημιουργήματα όπως και των συναδέλφων τους, του Εuropean Pressphoto Agency (ΕΡΑ), του Ευρωπαϊκού Φωτοειδησεογραφικού Πρακτορείου, με το οποίο συνεργάζεται εδώ και χρόνια το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι φωτογραφίες τυπώθηκαν ανάλογα με τη θεματολογία.

Εκατό συνάδελφοι δημοσιογράφοι, από τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης, μας έκαναν την τιμή, κατόπιν προσκλήσεως μας, να συνεργασθούν σε αυτή την προσπάθεια, γράφοντας τις λεζάντες των αντίστοιχων φωτογραφιών. Τους ευχαριστούμε θερμότατα...

Την επόμενη χρονιά, θα ζητήσουμε τη βοήθεια άλλων δημοσιογράφων, για να συνεχισθεί η φωτοειδησεογραφική καταγραφή της καθημερινότητας μας. Ελπίζουμε να βρείτε ενδιαφέρον το λεύκωμα.

(Γιώργος Ταμπακόπουλος, Γενικός Διευθυντής)
Τίτλος βιβλίου:Photo Album
Υπότιτλος βιβλίου:Οι 100 φωτογραφίες του 2007 από το ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ
Εκδότης:Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Συλλογικό έργο (Φωτογράφος)
ISBN:9789608943216
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2007
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Καλές Τέχνες > Φωτογραφία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες