Στατική

Τεχνική μηχανική
Εκδότης:
Τζιόλα
Έτος:
2010
ISBN:
9789604182398
Σελίδες:
998
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Στατική
Εκτός κυκλοφορίας
Στατική
[...] Κύριος στόχος του βιβλίου είναι η κατανόηση των βασικών αρχών της Μηχανικής των απαραμόρφωτων στερεών και εστιάζεται στην κατανόηση της έννοιας της στατικής ισορροπίας δυνάμεων και ροπών στις δύο και τρεις διαστάσεις. Για τον σκοπό αυτό εξετάζονται απλές κατασκευές, όπως δικτυώματα, δοκοί, πλαίσια και εύκαμπτοι φορείς. Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα ολοκληρωμένο έργο το οποίο παρουσιάζει τις βασικές εισαγωγικές αρχές της Μηχανικής με τρόπο τέτοιο ώστε να αποτελέσει ένα χρήσιμο εκπαιδευτικό εργαλείο για τους φοιτητές και σπουδαστές των Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.

Σκοπός του βιβλίου είναι κατά κύριο λόγο η εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών αναγκών των φοιτητών και των σπουδαστών διαφόρων ειδικοτήτων μηχανικών και τεχνολόγων μηχανικών των οποίων το αντικείμενο σχετίζεται με το περιεχόμενό του, αλλά και η κάλυψη των αναγκών κάθε αναγνώστη που ενδιαφέρεται για τα θέματα που πραγματεύεται το παρόν σύγγραμμα. Επίσης, πρέπει να τονισθεί ότι με το βιβλίο αυτό δίνονται οι βασικές γνώσεις για την παρακολούθηση πιο προχωρημένων μαθημάτων της Μηχανικής, όπως η Δυναμική, η Μηχανική των Υλικών, η Μηχανική των Ρευστών, κ.α. [...]

(Γιάννης Τσομπανάκης, από τον πρόλογο της ελληνικής έκδοσης)
Τίτλος βιβλίου:Στατική
Υπότιτλος βιβλίου:Τεχνική μηχανική
Τίτλος πρωτότυπου:Vector Mechanics for Engineers: Statics, 7th ed.
Εκδότης:Τζιόλα
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Beer, Ferdinand P. (Συγγραφέας)
Johnston, Russell E. (Συγγραφέας)
Eisenberg, Elliot R. (Συγγραφέας)
Τσομπανάκης, Γιάννης (Μεταφραστής)
ISBN:9789604182398
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2010
Σημείωση:Με τη συνεργασία του George H. Staab από το Ohio State University. Πρόλογος ελληνικής έκδοσης: Γιάννης Τσομπανάκης.
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες