Επενδύσεις σταθερού εισοδήματος

Εκδότης:
Εκδόσεις Φυλάτος
Έτος:
2021
ISBN:
9789606580451
Σελίδες:
514
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Επενδύσεις σταθερού εισοδήματος
Τιμή εκδότη:€37,11
Η τιμή μας: €33,40
Επενδύσεις σταθερού εισοδήματος
Τα επενδυτικά οχήματα σταθερού εισοδήματος αποτελούν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές, αφενός διότι σχετίζονται με σταθερές χρηματοροές, αφετέρου διότι αφορούν -υπό προϋποθέσεις- στον πλέον «ασφαλή» επενδυτικό προορισμό, τουλάχιστον συγκρινόμενο με άλλα οχήματα.

Η προσέγγιση στο ανά χείρας σύγγραμμα έχει δύο άξονες, τον χρηματοοικονομικό και τον κανονιστικό. Έτσι, μολονότι θα υπάρξει ενδελεχής ανάλυση σε θέματα όπως η αποτίμηση, ο έλεγχος του κινδύνου και οι στρατηγικές διαχείρισης των χαρτοφυλακίων, μολαταύτα θα παρουσιασθεί παράλληλα το θεσμικό πλαίσιο και νομικά ζητήματα που απασχόλησαν τη νομολογία, όπως η περίπτωση των δανείων σε ελβετικό φράγκο και το κούρεμα των κρατικών ομολόγων (περίπτωση PSI).

Τα θέματα που εμπεριέχονται εν τω κειμένω προσεγγίζονται τόσο ακαδημαϊκά όσο και πρακτικά, με πολλά παραδείγματα, διαγράμματα και απλές ασκήσεις κατανόησης, ενώ παράλληλα παρέχεται πληθώρα νομολογίας. Το σύγγραμμα απευθύνεται κυρίως σε ενεργούς επενδυτές και σπουδαστές χρηματοοικονομικών κατευθύνσεων.
Τίτλος βιβλίου:Επενδύσεις σταθερού εισοδήματος
Εκδότης:Εκδόσεις Φυλάτος
Συντελεστές βιβλίου:Μαυρουδής Συμεών Γ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789606580451
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2021
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες