Η πολιτιστική χορηγία ως μέσο επικοινωνίας

Εκδότης:
Επίκεντρο
Έτος:
2001
ISBN:
9789604582310
Σελίδες:
192
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η πολιτιστική χορηγία ως μέσο επικοινωνίας
Τιμή εκδότη:€40,28
Η τιμή μας: €36,25
Η πολιτιστική χορηγία ως μέσο επικοινωνίας
Το βι­βλίο αυτό επι­χει­ρεί να δι­ε­ρευ­νή­σει κα­τά πό­σο η χο­ρη­γία των τε­χνών λει­τουρ­γεί ως ένα απο­τε­λε­σμα­τι­κό μέ­σο εται­ρι­κής επι­κοι­νω­νί­ας.

Η σύγ­χρο­νη πο­λι­τι­στι­κή χο­ρη­γία δεν απο­τε­λεί μία υπό­θε­ση που αφο­ρά απο­κλει­στι­κά και μό­νο στις εται­ρεί­ες-χο­ρη­γούς. Είναι απο­τέ­λε­σμα της συ­νερ­γα­σί­ας τό­σο των Χο­ρη­γών, που απο­τε­λούν την κι­νη­τή­ρια δύ­να­μη, όσο και των Χο­ρη­γού­με­νων πο­λι­τι­στι­κών φο­ρέ­ων, που απορ­ρο­φούν και αξι­ο­ποι­ούν τα χο­ρη­γι­κά κον­δύ­λια, αλ­λά και των Χο­ρη­γι­κών Συμ­βού­λων, που χει­ρί­ζο­νται το επι­κοι­νω­νι­α­κό απο­τέ­λε­σμα της συ­νερ­γα­σί­ας αυτής. Κα­τα­λύ­της στη λει­τουρ­γία του θε­σμού της χο­ρη­γί­ας είναι το Κρά­τος το οποίο κα­θο­ρί­ζει το πλαί­σιο μέ­σα στο οποίο θα λει­τουρ­γή­σουν οι χο­ρη­γι­κοί φο­ρείς. Η κρα­τι­κή πο­λι­τι­κή δεν μπο­ρεί να πε­ρι­ο­ρί­ζε­ται μό­νο σε φο­ρο­λο­γι­κά μέ­τρα υπέρ ή κα­τά των χο­ρη­γών, αλ­λά χρει­ά­ζε­ται να δί­νει ουσι­α­στι­κά κί­νη­τρα σε χο­ρη­γούς και χο­ρη­γού­με­νους αξι­ο­ποι­ώ­ντας τα θε­τι­κά στοι­χεία της δι­ε­θνούς πρα­κτι­κής με στό­χο την ανά­δει­ξη του πο­λι­τι­στι­κού πλού­του της χώ­ρας.

Στο βι­βλίο αυτό πα­ρου­σι­ά­ζε­ται η πρό­σφα­τη έρευ­να του συγ­γρα­φέα με αντι­κεί­με­νο τη χο­ρη­γία των τε­χνών στην Ελ­λά­δα. Η έρευ­να αυτή προ­σπα­θεί να απο­τυ­πώ­σει την εικό­να του σύγ­χρο­νου χο­ρη­γού κα­θώς και το ρό­λο που παί­ζουν στη δι­α­μόρ­φω­ση αυτής της εικό­νας οι πο­λι­τι­στι­κοί φο­ρείς και οι χο­ρη­γι­κοί σύμ­βου­λοι.
Τίτλος βιβλίου:Η πολιτιστική χορηγία ως μέσο επικοινωνίας
Εκδότης:Επίκεντρο
ISBN:9789604582310
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2001
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Πολιτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες