Μελίνα Μερκούρη

Άγνωστα αποτυπώματά της
Εκδότης:
Εκδόσεις Ι. Σιδέρης
Έτος:
2020
ISBN:
9789600808742
Σελίδες:
146
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μελίνα Μερκούρη
Τιμή εκδότη:€16,00
Η τιμή μας: €14,40
στο καλάθι
Μελίνα Μερκούρη
Μαρτυρίες ανθρώπων που συνεργάστηκαν μαζί της, φίλοι που την αγάπησαν θυμούνται και γράφουν από καρδιάς: «Είναι μια ενσώματη πρόταση για την πολιτιστική πολιτική». «Διέσχισε τον χώρο της τέχνης, της πολιτικής, της ζωής με τη χάρη και την αντοχή μιας μουσικής συμφωνίας». «Οι ιδέες της ξαναγυρνούν». «Η επιμονή της για την επιστροφή των μαρμάρων με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της δικαιοσύνης». «Έζησε με τη δύναμη της καρδιάς της την κάθε ώρα της ελληνικής μέρας». «Τα γεγονότα της εποχής της δεν τα παρατηρεί απλά· τα καταγράφει στην ψυχή της». «Τη συγκινούν οι Έλληνες». «Το περπάτημά της ήταν πάντα στέρεο, με λεβεντιά». «Ύφανε στην ανέμη του χρόνου ό,τι υπήρχε μέσα της μ’ ευαισθησία και βοήθεια στον συνάνθρωπο».

Επτά κορυφαίες προσωπικότητες, με τις μαρτυρίες τους, ενώνουν ξεχωριστά κομμάτια στο παζλ της ζωής της. Άγνωστες στιγμές και σημαντικές ανέκδοτες φωτογραφίες συνθέτουν την ακαταμάχητη επιρροή της, τη δύναμή της να γεννά τον θαυμασμό και τη μαγεία.
Το βιβλίο αυτό είναι το άρωμα της ζωής της Μελίνας. Αποτυπώνει την τρυφερότητα της ματιάς της, το γοητευτικό της χαμόγελο, τη λάμψη της και αποτελεί προσφορά στη μνή-μη της για τα 100 χρόνια από τη γέννησή της (2020 έτος Μελίνας)
Τίτλος βιβλίου:Μελίνα Μερκούρη
Υπότιτλος βιβλίου:Άγνωστα αποτυπώματά της
Εκδότης:Εκδόσεις Ι. Σιδέρης
Συντελεστές βιβλίου:Νικολαΐδου, Εύα (Συγγραφέας)
ISBN:9789600808742
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2020
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες