Χρηματοοικονομική διοίκηση

Εκδότης:
Gutenberg - Γιώργος & Κώστας Δαρδανός
Έτος:
2020
ISBN:
9789600121636
Σελίδες:
503
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χρηματοοικονομική διοίκηση
Τιμή εκδότη:€27,00
Η τιμή μας: €24,30
στο καλάθι
Χρηματοοικονομική διοίκηση
Γιατί αυτό το βιβλίο; Το ερώτημα αυτό τίθεται κάθε φορά που ένα νέο βιβλίο προστίθεται στο ράφι του βιβλιοπωλείου.
Πρώτον, το βιβλίο αυτό εστιάζει στις αποφάσεις που λαμβάνει το χρηματοοικονομικό στέλεχος στην οικονομική διεύθυνση της επιχείρησης και δεν φιλοδοξεί να καλύψει όλο το εύρος της χρηματοοικονομικής. Ως εκ τούτου δεν βομβαρδίζει τον αναγνώστη με όλη τη θεματολογία της χρηματοοικονομικής ούτε τον αποσυντονίζει, αλλά τον βοηθά να αντιληφθεί τα θέματα που αφορούν την οικονομική διεύθυνση και να γνωρίσει τα εργαλεία και τις μεθόδους για να τα αντιμετωπίσει.
Δεύτερον, το βιβλίο αυτό είναι σύγχρονο, γραμμένο σε απλή γλώσσα με βάση τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης της χρηματοοικονομικής, με παραδείγματα που αντλούνται όχι από τις ΗΠΑ ή άλλη χώρα του εξωτερικού αλλά από τις ελληνικές επιχειρήσεις, τους νόμους και τις πρακτικές που ακολουθούνται στη χώρα μας, την ελληνική οικονομία και το ελληνικό χρηματιστήριο. Με αυτόν τον τρόπο ο αναγνώστης κατανοεί τη λειτουργία της επιχείρησης στο ελληνικό περιβάλλον και την αναγκαιότητα λήψης αποφάσεων εντός αυτού.
Τρίτον, το βιβλίο εισάγει την καινοτομία να αναδείξει αφενός τα θεμέ-λια και τις αρχές στις οποίες βασίζονται οι χρηματοοικονομικές αποφάσεις και αφετέρου να αναπτύξει τους μηχανισμούς διαχείρισης των κινδύνων που προσφέρονται εντός της επιχείρησης, με τη βοήθεια των τραπεζών ή με τη χρήση παραγώγων συμβολαίων. Στη σημερινή εποχή της πολυπλοκότητας και της αλληλεξάρτησης πολλών παραγόντων, η ολιστική αντιμετώπιση των κινδύνων προσθέτει αξία στην επιχείρηση και το βιβλίο αυτό βοηθά τον αναγνώστη να την εφαρμόσει. Απευθύνεται στους φοιτητές των πανεπιστημιακών προγραμμάτων οικονομικών τμημάτων και τμημάτων διοίκησης επιχειρήσεων και χρηματοοικονομικής, καθώς και σε στελέχη της οικονομικής διεύθυνσης επιχειρήσεων.
Τίτλος βιβλίου:Χρηματοοικονομική διοίκηση
Εκδότης:Gutenberg - Γιώργος & Κώστας Δαρδανός
Συντελεστές βιβλίου:Μυλωνάς, Νικόλαος Θ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789600121636
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2020
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες