Τρία παραμύθια όλο τραγούδια: Η μικρή Ελένη

Εκδότης:
Εκδόσεις Φυλάτος
Έτος:
2020
ISBN:
9789606580291
Σελίδες:
26
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τρία παραμύθια όλο τραγούδια: Η μικρή Ελένη
Τιμή εκδότη:€13,10
Η τιμή μας: €11,79
στο καλάθι
Τρία παραμύθια όλο τραγούδια: Η μικρή Ελένη
Τα "Τρία Παραμύθια Όλο Τραγούδια" είναι μια μουσική σειρά που απευθύνεται σε μικρά και μεγάλα παιδιά που απολαμβάνουν τη μουσική και το τραγούδι μέσα από τη μυθοπλασία! Το τρίτο παραμύθι που έχετε στα χέρια σας έχει θέμα το φθινόπωρο... όπου ένα γλυκό ξημέρωμα γεννήθηκε η μικρή Ελένη, μέσα σε γλυκές μελωδίες και μουσικές..!

Η μικρή έπαιζε ώρες ατέλειωτες…, όταν μεγάλωσε και πήγε σχολείο, έκανε φίλους… ρωτούσε τους γονείς και τους δασκάλους της για όλα αυτά που συνέβαιναν γύρω της… γιατί ήθελε να γνωρίζει και να μαθαίνει..! Τα τραγούδια των παραμυθιών είναι, παραδοσιακά, νανουρίσματα, παιδικά τραγούδια της κούνιας, παιχνιδοτράγουδα, τραγούδια της άνοιξης, της αγάπης, που μας έχει κληρονομήσει η λαϊκή μούσα κι ο πλούσιος μουσικός μας πολιτισμός. Μέσα από τις μελωδίες τους μεγάλωσαν πολλές γενιές παιδιών, τραγουδώντας και παίζοντας ξένοιαστα με κέφι και χαρά!

Στις ενορχηστρώσεις αναδεικνύονται τα χρώματα των κρουστών μουσικών οργάνων, των ηχητικών αντικειμένων, του μεταλλόφωνου, της φλογέρας και του σαντουριού, που έρχονται να πλαισιώσουν κατά βάση το πιάνο και τη φωνή.

Τα τραγούδια συνδυασμένα με αφήγηση, κίνηση, παντομίμα και χορό αποτέλεσαν και αποτελούν εξαιρετικό υλικό διδασκαλίας των τμημάτων Μουσικής Προπαιδείας και Προχορωδίας για παιδιά ηλικίας 3 -12 χρονών.
Τίτλος βιβλίου:Τρία παραμύθια όλο τραγούδια: Η μικρή Ελένη
Εκδότης:Εκδόσεις Φυλάτος
Συντελεστές βιβλίου:Τηγανούρια, Παναγιώτα Ε. (Συγγραφέας)
Τουτζιαράκη Θεοδώρα (Εικονογράφος)
ISBN:9789606580291
Σειρά εκδότη:Τρία Παραμύθια Όλο Τραγούδια
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2020
Ηλικίες:3 - 12
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Παιδικά - Εφηβικά > Μουσική - Θέατρο - Τραγούδια - Ανέκδοτα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες