Το 3ο χτύπημα

Γυναικεία λέσχη φόνων
Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2008
ISBN:
9789604509195
Σελίδες:
332
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το 3ο χτύπημα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το 3ο χτύπημα
Η ντετέκτιβ Λίνζι Μπόξερ κάνει τζόγκινγκ σε έναν όμορφο δρόμο του Σαν Φρανσίσκο, όταν μια δυνατή έκρηξη συγκλονίζει τη γειτονιά. Το σπίτι ενός μεγιστάνα του Ίντερνετ τυλίγεται στις φλόγες. Η Λίνζι ορμά μέσα ψάχνοντας για επιζώντες, αλλά βρίσκει μόνο τρεις νεκρούς. Κι ένα μυστηριώδες μήνυμα που αναστατώνει την αστυνομία...

Λίγο μετά, ένας ακόμη επιφανής επιχειρηματίας δολοφονείται, και ο δράστης αφήνει ξανά πίσω του ένα παράξενο σημείωμα. Η Λίνζι καλεί επειγόντως σε σύσκεψη τα υπόλοιπα μέλη της «Γυναικείας Λέσχης Φόνων»: την ιατροδικαστή Κλερ Γουόσμπερν, την αντιεισαγγελέα Τζιλ Μπέρνχαρντ και τη δημοσιογράφο Σίντι Τόμας.
Μαζί θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν ποιος διαπράττει τα εγκλήματα -και γιατί έχει αποφασίσει να σκοτώνει κάθε τρίτη μέρα.

Η έρευνά τους, όμως, θ' αποκτήσει σύντομα μια τρομακτικά προσωπική διάσταση. Γιατί ο δολοφόνος στοχεύει ήδη το επόμενο θύμα του: Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για ένα από τα ίδια τα μέλη της "Λέσχης"...

Ο μαέστρος της αγωνίας James Patterson ξεπερνά τον εαυτό του στο τρίτο βιβλίο της "Γυναικείας Λέσχης Φόνων", της δημοφιλέστερης αστυνομικής σειράς των τελευταίων ετών στην Αμερική.
Τίτλος βιβλίου:Το 3ο χτύπημα
Υπότιτλος βιβλίου:Γυναικεία λέσχη φόνων
Τίτλος πρωτότυπου:3rd Degree
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Gross, Andrew (Συγγραφέας)
Patterson, James, 1947- (Συγγραφέας)
Κωνσταντέα, Σαμάνθα (Μεταφραστής)
ISBN:9789604509195
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2008
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες