Χρονοκάψουλα

Το δικό μου σύμπαν
Εκδότης:
Carpe Librum
Έτος:
2020
ISBN:
9786185186357
Σελίδες:
104
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Χρονοκάψουλα
Τιμή εκδότη:€25,00
Η τιμή μας: €22,50
στο καλάθι
Χρονοκάψουλα
Αυτό το πρωτότυπο λεύκωμα θα συντροφεύει για πάντα τη ζωή των παιδιών μας. Ένα βιβλίο-εργαλείο και ταυτόχρονα το πιο ωραίο δώρο. Η μοναδικότητά του, σε σχέση με τα αντίστοιχα λευκώματα, είναι ότι περιέχει εξήντα ερωτήσεις ψυχολογίας και αυτογνωσίας, στις οποίες καλείται να απαντήσει το ίδιο το παιδί, καθώς θα μεγαλώνει, και εσείς θα τις καταγράψετε χειρόγραφα, μετατρέποντας σταδιακά το βιβλίο αυτό σε ένα καταπληκτικό «σεντούκι θησαυρού» και σε μια "χρονοκάψουλα" αναμνήσεων.

Ένα δώρο-θησαυρός που θα φτιάξετε μαζί με το παιδί σας για το παιδί σας.

Ένα αναμνηστικό ανεκτίμητης αξίας, που θα θυμίζει στο παιδί τις στιγμές αγάπης και ζωής που έχετε περάσει μαζί και που οι σελίδες του θα τις κρατούν φυλαγμένες για πάντα.

Η έκδοση συνοδεύεται από ένα όμορφο κουτί που θα χρειαστεί για να αποθηκεύσετε μία ηλεκτρονική συσκευή, για παράδειγμα ένα usb, έναν σκληρό δίσκο, μία ψηφιακή κορνίζα, έτσι ώστε να συγκεντρώσετε φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή του παιδιού σας, και όταν θα είναι έτοιμο να του προσφέρετε αυτό το πολύτιμο δώρο.

Μια πολυτελής αισθητική εμπειρία, ένα μοναδικό δώρο για τη γέννηση, τη βάφτιση ή τα γενέθλια των πιο ωραίων ανθρώπων του κόσμου: τα παιδιά μας.
Τίτλος βιβλίου:Χρονοκάψουλα
Υπότιτλος βιβλίου:Το δικό μου σύμπαν
Εκδότης:Carpe Librum
Συντελεστές βιβλίου:Μουζακίτη Αγγελική-Αθανασία (Συγγραφέας)
ISBN:9786185186357
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2020
Σημείωση:Διακίνηση: Αγγελική-Αθανασία Μουζακίτη, e-mail: angeliki1104@yahoo.com, 6973220219 & 2663031325
Κατηγορίες:Λευκώματα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες