Εγκυμοσύνη: μια νέα ζωή

Τετράδιο ενθύμησης, αυτοφροντίδας & αγάπης για μέλλουσες μητέρες και τα παιδιά τους
Εκδότης:
Εκδόσεις iWrite
Έτος:
2020
ISBN:
9789606271854
Σελίδες:
130
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εγκυμοσύνη: μια νέα ζωή
Τιμή εκδότη:€12,00
Η τιμή μας: €10,80
Εγκυμοσύνη: μια νέα ζωή
Οι γυναίκες σήµερα βιώνουν την εγκυµοσύνη ως µια "υποχρεωτική" πορεία στη ζωή τους και µπαίνουν απροετοίµαστες ψυχικά σε αυτή την περίοδο-πρόκληση της ζωής. Η φροντίδα και η ενηµέρωση σε µια εγκυµοσύνη είναι αυτό που θέλω να προσφέρω έτσι ώστε να αναπτυχθεί µια σχέση ανάµεσα στη γυναίκα και το φυσικό της σώµα, ανάµεσα στη µητέρα και το έµβρυο από τις πρώτες ηµέρες της εγκυµοσύνης.

Αυτό το Τετράδιο είναι ένα εγχειρίδιο ενθύµησης, αυτοφροντίδας και αγάπης για τις γυναίκες που είναι ήδη έγκυοι ή ετοιµάζονται να κυοφορήσουν, και τους συντρόφους τους. Εδώ, θα συναντηθείτε µε την ειρήνη και τη δύναµη µέσα σας έτσι ώστε συνειδητά να αφεθείτε στη διαδικασία µε Εµπιστοσύνη και Χαρά. Εδώ, για πρώτη φορά ίσως θα έρθετε σε επαφή µε τη µικρή θεά µέσα σας που δεν έχετε συναντήσει ακόµη.

Όλα ξεκινούν από το ίδιο µας το σώµα όταν αυτό έρθει σε µια κατάσταση ηρεµίας και χαλάρωσης, Χαράς. Για να έρθουµε σε αυτό το σηµείο, χρειάζεται να σιωπήσουµε και να αφεθούµε στη ροή της ενέργειας που κυλάει µέσα µας, στο µεγαλείο του Δηµιουργού και το απεριόριστο δυναµικό που όλοι είµαστε, σε εκείνο το µέρος όπου Όλα συνδέονται και Όλα συµβαίνουν.

Η εγκυµοσύνη είναι µια νέα δυνατότητα. Μια ευκαιρία που προσφέρεται στη ζωή µιας γυναίκας να αναδηµιουργήσει τον εαυτό της και παράλληλα να ζήσει όλο αυτό το θαύµα που συµβαίνει στο σώµα, τον νου και την ψυχή της. Η περίοδος της ενδοµήτριας ζωής αποτελεί µια ευκαιρία να νιώσουµε βαθιά την παρουσία του πνεύµατος στη ζωή µας. Είναι η πλέον καθοριστική για τη ζωή του παιδιού µας, τη δική µας αλλά και της κοινωνίας που ζούµε.

Γι’ αυτό πιστεύω µε όλη µου την ψυχή πως "Τα παιδιά που έρχονται στον κόσµο µας και µέσα από εµάς, αξίζουν την πιο Όµορφη και γεµάτη Αγάπη Υποδοχή".

Για αληθινά ευτυχισµένες µητέρες, ευτυχισµένα παιδιά, για µια ευτυχισµένη και υγιή κοινωνία!
Τίτλος βιβλίου:Εγκυμοσύνη: μια νέα ζωή
Υπότιτλος βιβλίου:Τετράδιο ενθύμησης, αυτοφροντίδας & αγάπης για μέλλουσες μητέρες και τα παιδιά τους
Εκδότης:Εκδόσεις iWrite
Συντελεστές βιβλίου:Σχοινά Ζωή (Συγγραφέας)
ISBN:9789606271854
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2020
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Γονείς και Παιδιά
Υγεία - Διατροφή > Εγκυμοσύνη
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες