Οι Άρξιελ και το πορφυρόδετο ροδοπέταλο

Εκδότης:
Εκδόσεις Όστρια
Έτος:
2020
ISBN:
9789606045974
Σελίδες:
196
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οι Άρξιελ και το πορφυρόδετο ροδοπέταλο
Τιμή εκδότη:€13,78
Η τιμή μας: €12,40
στο καλάθι
Οι Άρξιελ και το πορφυρόδετο ροδοπέταλο
Ο πρίγκιπας Ζέιροθ, πρίγκιπας του μακρινού κόσμου Πορφύρια, έκλεψε με δόλιο τρόπο το Κρυστάλλινο Πνεύμα της Αλκμήνης, Μούσας των Λιμνών και της ευφορίας και το φυλάκισε στο «Μωβ Ρείθρο». Μια φυλακή κάπου στα βάθη του δάσους Ίνσεψ. Εκβιάζοντας λοιπόν ο Ζέιροθ μ’ αυτή την αποτρόπαιη πράξη του, πως θα κάνει κακό στο Κρυστάλλινο Πνεύμα, σφετερίστηκε τον θρόνο της Βασίλισσας Άνθη, στερώντας απ’ τον τόπο σημαντικές ελευθερίες και πλήττοντας την περιβαλλοντική υγιεινή που χάριζε απλόχερα το Κρυστάλλινο Πνεύμα της Μούσας των Λιμνών. Το κακό υπάρχει παντού λοιπόν! Ακόμα και σε παραδεισένιους τόπους όπως η Άνθια.
Για… κακή του τύχη όμως, υπάρχουν παντού κι αυτοί που δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια, υπομένοντας σαν άβουλα όντα μία μοίρα που έχουν άλλοι ορίσει γι’ αυτούς. Εναντιώνονται, αντιδρούν και μάχονται για τα δικαιώματά τους ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Αν δεν παλέψεις είσαι ήδη χαμένος και τα μικρά Άρξιελ δεν γεννήθηκαν χαμένοι, γεννήθηκαν ελεύθεροι! Και γι’ αυτή τους την ελευθερία καλούνται να παλέψουν με οποιοδήποτε τίμημα…
Τίτλος βιβλίου:Οι Άρξιελ και το πορφυρόδετο ροδοπέταλο
Εκδότης:Εκδόσεις Όστρια
Συντελεστές βιβλίου:Πανούδης, Χρήστος (Συγγραφέας)
ISBN:9789606045974
Σειρά εκδότη:Νέα Ελληνική Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2020, 1η έκδοση
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες