Οι πρώτοι 12 μήνες του μωρού μου
Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει η νέα μητέρα για να ανταποκριθεί σωστά στον ρόλο της τον πρώτο χρόνο ζωής του παιδιού της.
Συγκεκριμένα περιλαμβάνει:
- Όσα πρέπει να γνωρίζουν για την πρώτη επαφή τους με το μωρό, το τάισμά του και τις κενώσεις του, την κινητική του εξέλιξη μήνα μήνα, τις παθολογικές καταστάσεις (ασθένειες), τα εμβόλια, τον ρόλο των τρίτων προσώπων (γιαγιάδες-παππούδες, νταντά).
- Τα 101 πιο συχνά ερωτήματα των νέων γονιών όταν έρχεται το μωρό από το μαιευτήριο στο σπίτι
Τίτλος βιβλίου: | Οι πρώτοι 12 μήνες του μωρού μου |
---|
Υπότιτλος βιβλίου: | Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι νέοι γονείς |
---|
Εκδότης: | Μεταίχμιο |
---|
Συντελεστές βιβλίου: | Κωνσταντόπουλος, Ανδρέας Γ. (Συγγραφέας)
|
ISBN: | 9786180324334 | Εξώφυλλο βιβλίου: | Σκληρό |
---|
Στοιχεία έκδοσης: | Αύγουστος 2020 | Διαστάσεις: | 24x20 |
---|
Κατηγορίες: | Υγεία - Διατροφή > Υγεία |

Λαδιά, Ελένη, 1945-
Η Ελένη Λαδιά γεννήθηκε το 1945 στην Αθήνα. Σπούδασε αρχαιολογία και θεολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τα πιο γνωστά λογοτεχνικά της έργα είναι: "Χάλκινος ύπνος", "Αποσπασματική σχέση", "Η θητεία", "Τα άλση της Περσεφόνης", "Η Χάρις", "Οι ποταμίσοι έρωτες", "Τα ψυχομαντεία και ο υποχθόνιος κόσμος των Ελλήνων". Έχει τιμηθεί με το Β΄ Κρατικό βραβείο (1981) για τη συλλογή "Χάλκινος ύπνος" και με το βραβείο Ουράνη της Ακαδημίας Αθηνών για την "Ωρογραφία" (1999) και με το Κρατικό βραβείο Διηγήματος (2007) για τη νουβέλα "Η γυναίκα με το πλοίο στο κεφάλι". Διηγήματά της έχουν μεταφραστεί στα σλοβένικα, τα γαλλικά και τα αγγλικά. Το μυθιστόρημά της "Χι ο Λεοντόμορφος" στα σέρβικα και "Η Χάρις" και "Η γυναίκα με το πλοίο στο κεφάλι" στα ρουμάνικα. Οι "Ομηρικοί ύμνοι" σε μτφ. Δ. Π. Παπαδίτσα - Ε. Λαδιά έχουν μεταφραστεί στα φιλανδικά. Άρθρα και μελετήματά της έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα περιοδικά και εφημερίδες της χώρας.