Η ώρα της αλήθειας

Εκδότης:
Εκδόσεις Πηγή
Έτος:
2020
ISBN:
9789606262968
Σελίδες:
434
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η ώρα της αλήθειας
Τιμή εκδότη:€16,00
Η τιμή μας: €14,40
στο καλάθι
Η ώρα της αλήθειας
Η Αλεξία ερωτεύεται δυνατά και γνωρίζει την απόλυτη ευτυχία. Η Ραφαέλα προσπαθεί να κρατήσει ζωντανά τα όνειρά της. Ο Ερρίκος και η Σοφία προσπαθούν να απαλλαγούν από τους εφιάλτες που τους κυνηγούν.

Η µοίρα τούς φέρνει κοντά. Αυτή η συνάντηση γίνεται η αιτία να αλλάξει η ζωή τους. Μυστικά που έµειναν παγωµένα στο χρόνο αρχίζουν να βγαίνουν στο φως. Οι αποκαλύψεις έρχονται η µία µετά την άλλη και οι σχέσεις όλων µπαίνουν σε δοκιµασία. Όσο η αλήθεια αναδύεται, η Αλεξία και η Ραφαέλα διαπιστώνουν ότι, για χρόνια, φοβερά µυστικά γέµιζαν τη ζωή τους.

Απίστευτες αλήθειες βγαίνουν στο φως. Άραγε, η αγάπη τους θα είναι δυνατή, για να καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εµπόδια που θα βρεθούν µπροστά τους;

Τα µυστικά φανερώθηκαν. Το µίσος χρόνων εξαφανίστηκε. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι ήταν µαζί. Κατάφεραν να ξεχάσουν και να συγχωρήσουν...

Η ώρα της αλήθειας είναι ένα κοινωνικό δραµατικό µυθιστόρηµα. Μια ιστορία που περιγράφει τις ανθρώπινες αδυναµίες και σχέσεις, γεµάτη µυστικά, ψέµατα, αγάπη, πάθος, µίσος και συγχώρεση.
Τίτλος βιβλίου:Η ώρα της αλήθειας
Εκδότης:Εκδόσεις Πηγή
Συντελεστές βιβλίου:Αναστασιάδου - Τσιγκράκη, Κωνσταντίνα (Συγγραφέας)
ISBN:9789606262968
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2020
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες