Χωρίς έλεος

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2020
ISBN:
9789605071400
Σελίδες:
416
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χωρίς έλεος
Τιμή εκδότη:€9,90
Η τιμή μας: €8,91
Χωρίς έλεος
Γλίτωσε από ένα δολοφόνο. Μπορεί να πιάσει έναν άλλον;

Η ειδική πράκτορας του FBI Άτλι Πάιν έχει πάρει τρία μαθήματα από τη ζωή: Μερικές πληγές δε γιατρεύονται ποτέ.

Η δίδυμη αδερφή της Άτλι, η Μέρσι, απήχθη από το παιδικό δωμάτιό τους πριν από τριάντα χρόνια και η Άτλι δεν έπαψε ούτε μέρα να θρηνεί για την απώλειά της και να αναρωτιέται τι απέγινε τελικά.

Ο χρόνος δεν απαλύνει τον πόνο. Ο κύριος ύποπτος, ο διαβόητος σίριαλ κίλερ Ντάνιελ Τζέιμς Τορ, βρίσκεται τώρα σε μια φυλακή υπερυψίστης ασφαλείας, αλλά χωρίς να έχει ομολογήσει. Η Άτλι όμως είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την έρευνα για την αδερφή της, μέχρι να αποκαλύψει την αλήθεια.
Η ίδια όμως μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Με τις ενοχές να μην έχουν πάψει να τη βασανίζουν ούτε στιγμή, η Άτλι έγινε πράκτορας του FBI με μοναδικό σκοπό της ζωής της να κυνηγήσει δολοφόνους όπως ο Τορ. Υπηρετώντας στις απομακρυσμένες άγριες περιοχές των Δυτικών Ηνωμένων Πολιτειών, έχει περάσει χρόνια ακονίζοντας τις ικανότητές της και δυναμώνοντας τις αντοχές της, μένοντας πάντοτε προσηλωμένη στον αρχικό στόχο της.

Τώρα, η Άτλι αναλαμβάνει μια έρευνα, η οποία αρχίζει με την εξαφάνιση ενός άντρα στο Γκραν Κάνιον. Και συνεχίζεται με μια δυσοίωνη ανακάλυψη που θα δείξει ότι η υπόθεση αυτή είναι πολύ πιο περίπλοκη και επικίνδυνη από όσο φαινόταν αρχικά...

Το "Χωρίς έλεος" είναι το πρώτο βιβλίο της νέας σειράς του #1 bestselling συγγραφέα Ντέιβιντ Μπαλντάτσι με πρωταγωνίστρια την ειδική πράκτορα του FBI Άτλι Πάιν.
Τίτλος βιβλίου:Χωρίς έλεος
Τίτλος πρωτότυπου:Long Road to Mercy
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Baldacci, David (Συγγραφέας)
Ριζοπούλου, Χριστίνα (Μεταφραστής)
ISBN:9789605071400
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2020
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες