Η γη του πάγου

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2020
ISBN:
9789601435701
Σελίδες:
496
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η γη του πάγου
Τιμή εκδότη:€17,50
Η τιμή μας: €15,75
στο καλάθι
Η γη του πάγου
Ο Γιούνκερ, ένας από τους καλύτερους ερευνητές φόνων της δανέζικης αστυνομίας, κάνει το μοιραίο λάθος να απατήσει τη σύζυγό του. Εξαιτίας της κρίσης που περνάει ο γάμος του, αναγκάζεται να ζητήσει μετάθεση στο χωριό που γεννήθηκε, κάπου στη νοτιοανατολική Σελανδία, όπου μένει στο πατρικό του φροντίζοντας τον γέρο πατέρα του που πάσχει από γεροντική άνοια. Εκεί όμως διαπράττεται ο διπλός φόνος ενός μεσήλικου ζευγαριού, και ο Γιούνκερ αναλαμβάνει να τον εξιχνιάσει.

Παράλληλα η παλιά του συνεργάτιδα, η Σίνε Κριστιάνσεν, εργάζεται στην αστυνομία της Κοπεγχάγης και ανυπομονεί να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με τον άντρα της και τα δυο τους παιδιά, όταν πραγματοποιείται μια βομβιστική επίθεση τρομοκρατών με δεκαεννιά νεκρούς. Η Σίνε ηγείται της έρευνας για την καταδίωξη των δραστών, αλλά τα ίχνη γρήγορα χάνονται - μέχρι που μια πληροφορία δίνει αναπάντεχη τροπή στην υπόθεση.

Η "Γη του πάγου" είναι ένα δυνατό αστυνομικό μυθιστόρημα για την τρομοκρατία, τη βία, τη θλίψη και τη μοναξιά σε μια ψυχρή Δανία.
Τίτλος βιβλίου:Η γη του πάγου
Τίτλος πρωτότυπου:Vinterland
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Faber, Kim (Συγγραφέας)
Pedersen, Janni (Συγγραφέας)
ISBN:9789601435701
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2020
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες