Τώρα και για πάντα

Εκδότης:
Elxis
Έτος:
2020
ISBN:
9786185394608
Σελίδες:
456
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τώρα και για πάντα
Τιμή εκδότη:€16,60
Η τιμή μας: €14,94
στο καλάθι
Τώρα και για πάντα
Οι τέσσερις παιδικές φίλες, Μακένζι, Πάρκερ, Λόρελ και Έμα, έχουν στήσει την πιο επιτυχημένη εταιρεία διοργάνωσης γάμων, φροντίζοντας την κάθε λεπτομέρεια. Μάλιστα, οι τρεις από αυτές έχουν βρει τον έρωτα της ζωής τους και ετοιμάζονται να παντρευτούν, ενώ φαίνεται πως έχει έρθει η στιγμή να κλείσει ο κύκλος και να συμπληρωθεί το κουαρτέτο.
Η Πάρκερ Μπράουν είναι συνήθως αυτή που κρατά τα ηνία της εταιρείας. Έχει μια έμφυτη ικανότητα να κατανοεί βαθιά και να εκπληρώνει πιστά το όνειρο κάθε μέλλουσας νύφης. Το μόνο που αδυνατεί να κάνει είναι να ξεκαθαρίσει ποια είναι τα δικά της όνειρα και να βρει το σθένος να τα πραγματοποιήσει.
Ο Μάλκομ Κάβανο έχει το ταλέντο να ανακαλύπτει πώς λειτουργούν τα πράγματα και τον τελευταίο καιρό είναι αποφασισμένος να κατανοήσει και την Πάρκερ Μπράουν. Ως καλός φίλος του αδελφού της όμως, ξέρει ότι υπάρχουν κάποια όρια και θα πρέπει να σκεφτεί δύο φορές πριν τα ξεπεράσει. Επίσης, έχει καταλάβει ότι η Πάρκερ ποτέ δεν είχε μια μακροχρόνια σοβαρή σχέση - κάτι τη σπρώχνει σε εφήμερες καταστάσεις, στις οποίες αρνείται να επενδύσει συναισθηματικά.
Η Πάρκερ έχει συνηθίσει να παίρνει επαγγελματικά ρίσκα και να δικαιώνεται, όμως τώρα πρέπει να πάρει το μεγαλύτερο και το πιο επικίνδυνο από όλα: το ρίσκο για την καρδιά της.
Τίτλος βιβλίου:Τώρα και για πάντα
Τίτλος πρωτότυπου:Happily ever after
Εκδότης:Elxis
Συντελεστές βιβλίου:Roberts, Nora (Συγγραφέας)
Παπαγεωργίου, Ιωάννα (Μεταφραστής)
ISBN:9786185394608
Σειρά εκδότη:Όρκοι Αγάπης
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2020
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες