Η σκιά

Εκδότης:
Διόπτρα
Έτος:
2020
ISBN:
9789606059841
Σελίδες:
424
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η σκιά
Τιμή εκδότη:€11,00
Η τιμή μας: €10,45
στο καλάθι
Η σκιά
"Στο δάσος αυτό", της έλεγε ο παππούς της, "κυκλοφορούσε ένα ντράουγκρ, ένας νεκρός που είχε επιστρέψει στη ζωή". Η λέξη αντήχησε απειλητικά μέσα στο κεφάλι της. Ντράουγκρ.

Λίγο έξω από το Έρεμπρο ανακαλύπτεται το πτώμα ενός αγνώστου. Όποιος κι αν ήταν ο δράστης, φρόντισε να δημιουργήσει μια μακάβρια σκηνή και να εξαφανίσει κάθε στοιχείο που θα επέτρεπε την αναγνώριση του θύματος.

Ο επιθεωρητής Άντερς Οικονομίδης θα ακούσει έντρομος τον Γιούσι Αλεξάντερσον, τον επικεφαλής της Σήμανσης, να του λέει: "Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ασέβεια σε νεκρό. Όποιος και να το έκανε έχει τον διάβολο μέσα του. Και, παρόλο που δεν είμαι δεισιδαίμων, Άντερς, από χτες το βράδυ έχω την αίσθηση ότι αυτό το κακό κόλλησε πάνω μας και μας ακολουθεί παντού".

Μια σκιά θα αρχίσει να στοιχειώνει τον επιθεωρητή και την ομάδα του, την ώρα που νέες δολοφονίες συνταράσσουν την ειδυλλιακή σουηδική πόλη.

Σατανιστικά εγκλήματα και αρχαίες παγανιστικές δοξασίες θα οδηγήσουν τον Άντερς σε έναν υπόγειο κόσμο όπου τα σύνορα μεταξύ πραγματικότητας και μεταφυσικού θα γίνουν δυσδιάκριτα.
Τίτλος βιβλίου:Η σκιά
Εκδότης:Διόπτρα
Συντελεστές βιβλίου:Γιαννίσης, Βαγγέλης (Συγγραφέας)
ISBN:9789606059841
Σειρά εκδότη:Trade Edition
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2020
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες