Από Αύγουστο... σε Αύγουστο

Εκδότης:
Ελληνοεκδοτική
Έτος:
2020
ISBN:
9789605633240
Σελίδες:
336
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Από Αύγουστο... σε Αύγουστο
Τιμή εκδότη:€14,45
Η τιμή μας: €13,01
στο καλάθι
Από Αύγουστο... σε Αύγουστο
Μοιραίο, τυχαίο, πεπρωμένο...

Παράμετροι που διαγράφουν και καθορίζουν την πορεία της ζωής μας και υλικά που συνθέτουν το σκηνικό του θεατρικού έργου της ζωής τού καθενός μας.

Πρωταγωνιστές είμαστε όλοι εμείς ανεξαιρέτως. Σκηνοθέτης και σεναριογράφος του κάθε έργου είναι εκείνος που ορίζει και προσδιορίζει το φινάλε.

Η ώρα που ο καθένας από εμάς θα βγει στη σκηνή για να παίξει τον ρόλο του άραγε έχει εκ των προτέρων προσδιορισθεί και με κάθε λεπτομέρεια μελετηθεί; Πιθανές αναβολές, αν και μοιάζουν απρογραμμάτιστες, ίσως να είναι, τελικά, απόλυτα και μοιραία προγραμματισμένες για την εξέλιξη του έργου.

Γιάννης, Ντουζόν, Χρύσω... μικροί ήρωες, μεγάλοι, όμως πρωταγωνιστές της ζωής, έπαιξαν κορυφαίους ρόλους, με μοναδική αυθεντικότητα, και επηρέασαν καθοριστικά ανθρώπινες ζωές. Στο έργο που λέγεται ζωή δεν υπάρχει εύκολος ή δύσκολος, μικρός ή μεγάλος ρόλος. Υπάρχει μόνο ρόλος.

Και η ελπίδα; Είναι πάντα εκεί, είναι οι νότες τής πιο γλυκιάς και παρήγορης μελωδίας, γραμμένης από την ίδια την ανθρώπινη φύση, που ακούγεται ως ευφρόσυνη υπόκρουση σε όλη τη διάρκεια της παράστασης.
Τίτλος βιβλίου:Από Αύγουστο... σε Αύγουστο
Εκδότης:Ελληνοεκδοτική
Συντελεστές βιβλίου:Κρικέλη, Ελευθερία (Συγγραφέας)
ISBN:9789605633240
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2020
Σημείωση:Επανέκδοση: "Gema", 2010· "Εμπειρία Εκδοτική", 2017.
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες