Εκ βαθέων

Με αφορμή μια συνέντευξη
Εκδότης:
Εκδόσεις του Φοίνικα
Έτος:
2019
ISBN:
9789606849787
Σελίδες:
128
Εξώφυλλο:
Πανόδετο
Εκ βαθέων
Τιμή εκδότη:€15,00
Η τιμή μας: €13,50
στο καλάθι
Εκ βαθέων
[...] Μπήκα στον πειρασμό να γράψω, με βάση αυτό το ερωτηματολόγιο ως οδηγό [του δημοσιογράφου Τάσου Μπρεκουλάκη, εκ των συνεργατών της Lifo] ένα κείμενο που να σκιαγραφεί την επαγγελματική μου ζωή παράλληλα με την εξελικτική πορεία της ελληνικής οινοπαραγωγής. Από αυτό το κείμενο, που γέμισε πολλές σελίδες, αν και μικρό μόνο μέρος των αναμνήσεων μου, δημοσιεύθηκε ένα απόσπασμα στη Lifo (φ. 604, 9.5.2019) σε ένα τετρασέλιδο αφιέρωμα με φωτογραφίες μου από παλαιότερο τιμητικό έντυπο, και ανέβηκε στο διαδίκτυο. Τα συγχαρητήρια τηλεφωνήματα, τα θερμά emails, καθώς και τα σχόλια στο twitter όχι μόνον από την Ελλάδα αλλά και από Έλληνες του εξωτερικού, δεν μπορώ να μην ομολογήσω ότι με συγκίνησαν.
Έτσι, όταν ο Μπάμπης Λέγγας μου είπε ότι o οινοποιός Βαγγέλης Γεροβασιλείου, με τον οποίο μας συνδέει οικογενειακή φιλία από πολύ παλιά, παίρνοντας αφορμή από αυτό το δημοσίευμα, του τηλεφώνησε και του εξέφρασε την επιθυμία να επιχορηγήσει την έκδοση ενός βιβλίου μου με βιωματικό περιεχόμενο, συναίνεσα να δημοσιευθεί το κείμενο που μόλις είχα γράψει.
Αυτή είναι η ιστορία του μικρού βιβλίου που κρατούν οι αναγνώστες στα χέρια τους, το κείμενο του οποίου γράφτηκε εκ βαθέων.
Τίτλος βιβλίου:Εκ βαθέων
Υπότιτλος βιβλίου:Με αφορμή μια συνέντευξη
Εκδότης:Εκδόσεις του Φοίνικα
Συντελεστές βιβλίου:Κουράκου - Δραγώνα, Σταυρούλα (Συγγραφέας)
ISBN 10:
ISBN 13:
9606849783
9789606849787
Πρώτη έκδοση:Ιανουάριος 2019
Σημείωση:Χορηγός έκδοσης: Κτήμα Γεροβασιλείου.
Κατηγορίες:Μαγειρική > Κρασί, Ποτά
Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες