Η βίβλος της ολιστικής θεραπείας

Για θεραπευτές και θεραπευόμενους
Εκδότης:
Εκδόσεις iWrite.gr
Έτος:
2019
ISBN:
9789606271342
Σελίδες:
156
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η βίβλος της ολιστικής θεραπείας
Τιμή εκδότη:€12,00
Η τιμή μας: €10,80
στο καλάθι
Η βίβλος της ολιστικής θεραπείας
Η ΟΛΟΝ Ίασις αποτελεί τη νέα ολιστική μέθοδο που στοχεύει στην ουσιαστική θεραπευτική αποκατάσταση όλων των επιπέδων του ανθρώπου. Ο άνθρωπος, όπως ορίζει το βιοψυχοκοινωνικό μοντέλο της Ψυχολογίας της Υγείας, επηρεάζεται από ένα σύνολο παραγόντων όπως η ψυχολογία, το περιβάλλον του, το κοινωνικό στάτους, ο τρόπος ζωής του και η υγεία του. Η Δρ. Αγγελική Κοσκερίδου αναπτύσσει τη μέθοδο ΟΛΟΝ Ίασις, εξελίσσοντας αυτό το βασικό μοντέλο.

Το εγχειρίδιο ΟΛΟΝ Ίασις απευθύνεται σε θεραπευτές, θεραπευόμενους & στο ευρύ κοινό. Οι θεραπευτές μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να εμπλουτίσουν με επιπλέον θεραπευτικά εργαλεία και ολιστικά πρωτόκολλα τις γνώσεις τους, ενώ οι θεραπευόμενοι και ο κάθε ενδιαφερόμενος, μπορούν να εφαρμόσουν τις τεχνικές και τις ασκήσεις για αυτό-βελτίωση, αυτό-θεραπεία, προσωπική ανάπτυξη, βελτίωση της υγείας και ευεξία.

Οι προσεγγίσεις που περιλαμβάνει προέρχονται από τη Συνθετική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία, τη CBT & Gestalt, τη Ψυχολογία Υγείας, τη Φυσικοπαθητική, τη Βοτανοθεραπεία, τη Κλινική Ύπνωση, τη Προηγμένη Ομοιοπαθητική, τη Κινέζικη Ιατρική και τη Φιλοσοφία της Αγιουρβέδα & Yoga, το Παραδοσιακό Usui Reiki και τις θεραπευτικές τεχνικές των Αρχαίων Ελλήνων έπειτα από επιστημονική ανασκόπηση, έρευνα και εμπειρία!
Τίτλος βιβλίου:Η βίβλος της ολιστικής θεραπείας
Υπότιτλος βιβλίου:Για θεραπευτές και θεραπευόμενους
Εκδότης:Εκδόσεις iWrite.gr
Συντελεστές βιβλίου:Κοσκερίδου, Αγγελική (Συγγραφέας)
ISBN:9789606271342
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2019
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Εναλλακτικές Θεραπείες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες