Άρρωστες κοινωνίες

Ιστορική ανάλυσις της εποχής της νεωτερικότητας από τον 18ον αιώνα έως της σήμερον
Εκδότης:
Εκδόσεις Θούλη
Έτος:
2019
ISBN:
9786185317096
Σελίδες:
1300
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Άρρωστες κοινωνίες
Τιμή εκδότη:€117,00
Η τιμή μας: €105,30
στο καλάθι
Άρρωστες κοινωνίες
[δύο τόμοι]

Το βιβλίο "Άρρωστες κοινωνίες" δεν εγράφη ως ένα ακόμη ανάγνωσμα που επαναλαμβάνει το εξουσιαστικόν αφήγημα, αντιθέτως είναι καταλυτικά κριτικόν για τις αξίες της Νεωτερικότητος!

Είναι βιβλίον απόλυτα καταστρεπτικό των μυθοπλαστικών προφανειών που έχει επιβάλει η επίσημος συμβατική ιστοριογραφία της Μεταπολεμικής "πολιτικής ορθότητος" και του "Αριστερού αφηγήματος της Ιστορίας".

Είναι έργο μεθοδικόν που σε κάθε φράσιν του γκρεμίζεται και ένας Μύθος της Νεωτερικότητος.

Κάθε κεφάλαιόν του αποκαλύπτει και νέες διαστάσεις του συγχρόνου ιστορικού γίγνεσθαι, προκαλώντας την συνειδησιακήν αφύπνισιν του αναγνώστου.

Η μελέτη αυτού του έργου προσφέρει νέες οπτικές γωνίες για την θεώρησιν της παγκοσμίου πραγματικότητος των δύο τελευταίων αιώνων και των καταιγιστικών κοινωνικών αλλαγών της τελευταίας 70ετίας.

Επιτρέπει την κατανόησιν των επί της ιστορικής σκηνής συμβάντων και την συνακόλουθον επισήμανσιν των κρυμμένων αιτίων τους, επιχειρώντας να εκφωτίση την σκοτεινήν επιρροήν εκ των παρασκηνίων και να ψηλαφίση τα θεμελιώδη ερωτήματα, "ποιοι κυβερνούν τον Κόσμο;" και "ποιες οι επιδιώξεις τους;".

Θίγοντας τα ταμπού του νεωτερικού και συγχρόνου κόσμου είναι οπωσδήποτε ένα βιβλίον τόλμης, γραμμένο αφ΄ ενός με απόλυτον επιστημονικήν ακρίβειαν και πληθώραν πηγών με παράθεσιν των πρωτοτύπων κειμένων και αφ΄ ετέρου με ελευθέραν σκέψιν και απροκατάληπτον πνεύμα.

Όθεν φιλοδοξεί, εν ολίγοις, να δώση στον σκεπτόμενον άνθρωπον το σύγχρονον "Δεξιόν αφήγημα της Ιστορίας" και να αποτελέση το βασικόν και απαραίτητον εφόδιον δια τον αγώνα στον ιδεολογικόν στίβον της πολιτικής επιστήμης.
Τίτλος βιβλίου:Άρρωστες κοινωνίες
Υπότιτλος βιβλίου:Ιστορική ανάλυσις της εποχής της νεωτερικότητας από τον 18ον αιώνα έως της σήμερον
Εκδότης:Εκδόσεις Θούλη
Συντελεστές βιβλίου:Μαρίνης, Παναγιώτης (Συγγραφέας)
ISBN 10:
ISBN 13:
6185317095
9786185317096
Σειρά εκδότη:
Πρώτη έκδοση:Δεκέμβριος 2019
Τόμος:
Σημείωση:Δίτομο έργο.
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Πολιτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες