Άσκηση ζωής

Πως η άσκηση προλαμβάνει και καταπολεμά τις δέκα συχνότερες μορφές καρκίνου
Εκδότης:
Σταμούλη Α.Ε.
Έτος:
2019
ISBN:
9789606180279
Σελίδες:
251
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Άσκηση ζωής
Τιμή εκδότη:€15,00
Η τιμή μας: €13,50
Άσκηση ζωής
Η άσκηση και ο καρκίνος φαντάζουν έννοιες ασύνδετες έως και αντιθετικές στο µυαλό τόσο του κοινού όσο και ορισµένων επαγγελµατιών υγείας, ως συνέπεια των µύθων και παρανοήσεων που κυριαρχούν. Η αλήθεια όµως είναι πολύ διαφορετική. Η άσκηση είναι ικανή να επιδράσει ευεργετικά στο στάδιο πριν από τη διάγνωση του καρκίνου, στο στάδιο διεξαγωγής αντικαρκινικών θεραπειών, αλλά και στο στάδιο µετά την ίασή του. Το βιβλίο αυτό έρχεται, συγκεντρώνοντας επιστηµονικά δεδοµένα, να απαντήσει σε συχνές ερωτήσεις για τον καρκίνο γενικά, αλλά και για τις δέκα συχνότερες µορφές καρκίνου ειδικά:

Πώς η άσκηση έχει προληπτική ικανότητα εναντίον του καρκίνου; Είναι ασφαλές να ασκούµαι όταν νοσήσω από καρκίνο; Σε ποιο στάδιο πρέπει να ξεκινήσω την άσκηση; Νόσησα, µήπως δεν έχει πλέον αξία η ενασχόλησή µου µε την άσκηση; Ποιες είναι οι ενδεχόµενες σωµατικές αλλαγές, που επιφέρουν οι αντικαρκινικές θεραπείες; Πώς η άσκηση βελτιώνει αυτές τις αλλαγές και προλαµβάνει µελλοντικά προβλήµατα, που προκαλεί η ασθένεια του καρκίνου; Ποιο είδος άσκησης είναι ευεργετικό για τον δικό µου τύπο καρκίνου;

Η "Άσκηση ζωής" καλύπτει ένα σηµαντικό κενό στον χώρο του βιβλίου. Αποσκοπεί µε επιστηµονικά αλλά και κλινικά επιβεβαιωµένες παρατηρήσεις να παρακινήσει σε άσκηση ασθενείς σε οποιοδήποτε στάδιο και είδος καρκίνου, καθώς και άτοµα, που δεν νοσούν, αλλά λόγω κληρονοµικότητας ή του σύγχρονου τρόπου ζωής είναι δυνητικά ασθενείς.
Τίτλος βιβλίου:Άσκηση ζωής
Υπότιτλος βιβλίου:Πως η άσκηση προλαμβάνει και καταπολεμά τις δέκα συχνότερες μορφές καρκίνου
Εκδότης:Σταμούλη Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Λέκκα, Χριστιάνα (Συγγραφέας)
ISBN:9789606180279
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2019
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Εναλλακτικές Θεραπείες
Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες