Χρηματοοικονομική διοίκηση: Αποφάσεις επενδύσεων

Εκδότης:
Φαίδιμος
Έτος:
2013
ISBN:
9786188063563
Σελίδες:
360
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χρηματοοικονομική διοίκηση: Αποφάσεις επενδύσεων
Τιμή εκδότη:€37,10
Η τιμή μας: €33,40
Χρηματοοικονομική διοίκηση: Αποφάσεις επενδύσεων
Η Χρηματοοικονομική Διοίκηση αποβλέπει στη μεγιστοποίηση της τρέχουσας αξίας των μετοχών της επιχείρησης δια μέσου τριών λειτουργιών: αποφάσεις επενδύσεων, αποφάσεις χρηματοδοτήσεων και χρηματοοικονομική ανάλυση.

Μία ολοκληρωμένη παρουσίαση της σύγχρονης Χρηματοοικονομικής Διοίκησης προϋποθέτει τη λεπτομερειακή θεωρητική και πρακτική ανάπτυξη και των τριών παραπάνω λειτουργιών. Με βάση την άποψη αυτή αποφασίστηκε η συγγραφή τριών βιβλίων.

Το πρώτο (παρόν) βιβλίο διαπραγματεύεται τις αποφάσεις επενδύσεων οι οποίες περιλαμβάνουν την κατανομή πόρων μεταξύ πάγιων και κυκλοφορούντων ενεργητικών στοιχείων, τα οποία από τον προορισμό και τη δυνατότητα ρευστοποίησής τους, αποτελούν δύο διαφορετικές κατηγορίες ενεργητικών στοιχείων.

Το δεύτερο βιβλίο διαπραγματεύεται τις αποφάσεις χρηματοδοτήσεων οι οποίες περιλαμβάνουν την άντληση κεφαλαίων για την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης. Οι πηγές προέλευσης των κεφαλαίων απεικονίζονται στο παθητικό του ισολογισμού και κατατάσσονται σε μακροπρόθεσμη και βραχυπρόθεσμη χρηματοδότηση.

Το τρίτο βιβλίο διαπραγματεύεται τις χρηματοοικονομικές αναλύσεις και τον προγραμματισμό των επιχειρήσεων. Τα στελέχη, προκειμένου να αναλάβουν με επιτυχία επενδύσεις και χρηματοδοτήσεις, διενεργούν αναλύσεις και προγραμματίζουν τη δράση των επιχειρήσεων.
Τίτλος βιβλίου:Χρηματοοικονομική διοίκηση: Αποφάσεις επενδύσεων
Εκδότης:Φαίδιμος
Συντελεστές βιβλίου:Αρτίκης, Γεώργιος Π. (Συγγραφέας)
ISBN:9786188063563
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2013
Σημείωση:Επανέκδοσοη: "Interbooks", 2002.
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες