Τα μυστικά της λογοτεχνίας

Πώς να διαβάζετε λογοτεχνία σαν ειδικός
Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2019
ISBN:
9789606450051
Σελίδες:
464
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα μυστικά της λογοτεχνίας
Τιμή εκδότη:€17,70
Η τιμή μας: €15,93
Τα μυστικά της λογοτεχνίας
Ένας ιδανικός οδηγός ανάγνωσης με χιούμορ, κατανοητή γλώσσα και απτά παραδείγματα, κατάλληλος τόσο για ακαδημαϊκούς και μελετητές της λογοτεχνίας, όσο και για αναγνώστες που επιζητούν μια διεισδυτικότερη ματιά στο βιβλίο τους

Ο Τόμας Φόστερ βασίστηκε στην πολυετή του εμπειρία ως καθηγητής σύγχρονης μυθοπλασίας για να απαντήσει σε μια σειρά από καίριες ερωτήσεις των αναγνωστών αλλά και μελετητών της λογοτεχνίας. Αποκωδικοποιώντας τα σύμβολα και τα στερεότυπα των λογοτεχνικών κειμένων, ο συγγραφέας μας μυεί στην "τέχνη της ανάγνωσης".
Το βιβλίο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα λογοτεχνικών κειμένων, συγγραφέων, και ειδών από τα έπη και την αρχαία τραγωδία ως τον Σαίξπηρ και τον Τζείμς Τζόις. Μπορεί να βοηθήσει τους ειδήμονες της λογοτεχνίας να επιβεβαιώσουν και να ταξινομήσουν τη γνώση τους αλλά και έναν αναγνώστη, ακόμα και εάν βρίσκεται στην αρχή της αναγνωστικής του διαδρομής, να κατανοήσει βαθύτερα τη λογοτεχνία. Επίσης είναι ένα ιδανικό βοήθημα για τις λέσχες ανάγνωσης, σπουδαστές λογοτεχνίας, φιλολογίας ακόμα και μετάφρασης.
Τίτλος βιβλίου:Τα μυστικά της λογοτεχνίας
Υπότιτλος βιβλίου:Πώς να διαβάζετε λογοτεχνία σαν ειδικός
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Foster, Thomas C. (Συγγραφέας)
Μπαμπασάκης Γιώργος-Ίκαρος (Μεταφραστής)
ISBN:9789606450051
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2019
Κατηγορίες:Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες