Χημεία Β΄ γυμνασίου

Εκδότης:
Ζήτη
Έτος:
2008
ISBN:
9789604560851
Σελίδες:
288
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χημεία Β΄ γυμνασίου
Τιμή εκδότη:€19,08
Η τιμή μας: €17,17
στο καλάθι
Χημεία Β΄ γυμνασίου
Οι μαθητές της Β΄ Γυμνασίου έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το μάθημα της Χημείας. Στόχος του βιβλίου αυτού είναι τους βοηθήσει να κατανοήσουν τις βασικές έννοιες και αρχές της Χημείας που αναπτύσσονται στο σχολικό βιβλίο, να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις του μαθήματος και να τεθούν οι βάσεις για μια επιτυχημένη πορεία στις επόμενες τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου.
Για το σκοπό αυτό αξιοποιούνται οι γνώσεις των μαθητών από το Δημοτικό και παρατίθενται παραδείγματα και εφαρμογές της Χημείας από την καθημερινή ζωή, σε μια προσπάθεια κατανόησης του ρόλου της Χημείας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ανθρώπου (αξιοποίηση φυσικών πρώτων υλών, ανακάλυψη και σωστή χρήση νέων χημικών προϊόντων και φαρμάκων κ.ά.).
Υπάρχουν επίσης κείμενα που αποδεικνύουν τη σύνδεση της Χημείας με τις άλλες επιστήμες (Βιολογία, Ιατρική, Φαρμακολογία, Γεωλογία κ.ά), ακόμα παρουσιάζονται αναπτυγμένα σχέδια εργασιών, σε μια προσπάθεια να αντιληφθούν οι μαθητές την αξία της διαθεματικής και διεπιστημονικής προσέγγισης και προτείνονται δραστηριότητες για ομαδικές εργασίες τόσο στην τάξη, όσο και εκτός αυτής.
Στο τέλος κάθε μαθήματος υπάρχουν οι απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις και ασκήσεις του σχολικού βιβλίου και του τετραδίου εργασιών, με παρατηρήσεις και υποδείξεις για την κατανόησή τους και ένας μεγάλος αριθμός ερωτήσεων και ασκήσεων, οι απαντήσεις των οποίων βρίσκονται στο τέλος του βιβλίου, ώστε οι μαθητές να ελέγχουν τις γνώσεις τους.
Τίτλος βιβλίου:Χημεία Β΄ γυμνασίου
Εκδότης:Ζήτη
Συντελεστές βιβλίου:Παπαθεοφάνους, Παύλος Ε. (Συγγραφέας)
ISBN:9789604560851
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2008
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες