Νεοελληνική γλώσσα και λογοτεχνία Γ΄ λυκείου

Εκδότης:
Μεταίχμιο
Έτος:
2019
ISBN:
9786180321050
Σελίδες:
408
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Νεοελληνική γλώσσα και λογοτεχνία Γ΄ λυκείου
Τιμή εκδότη:€18,80
Η τιμή μας: €16,92
Νεοελληνική γλώσσα και λογοτεχνία Γ΄ λυκείου
Το βιβλίο αυτό αποτελεί απαραίτητο βοήθημα για τους μαθητές της Γ΄Λυκείου καθώς και χρήσιμο οδηγό για τους εκπαιδευτικούς που θα κληθούν να διδάξουν το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας. Βασίζεται στο νέο Πρόγραμμα Σπουδών και ανταποκρίνεται στον νέο τρόπο διδασκαλίας και αξιολόγησης του μαθήματος, εξασφαλίζοντας στους μαθητές την επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Περιλαμβάνει:

- Θεωρητικό μέρος στο οποίο παρουσιάζονται με τρόπο εύληπτο και αναλυτικό τα βασικότερα γνωστικά στοιχεία που απαιτούνται για την κατανόηση, κριτική ανάγνωση και ερμηνεία ποικίλων κειμένων, μη λογοτεχνικών και λογοτεχνικών.
- Επεξεργασία διαφορετικών κειμενικών ειδών (Νεοελληνική Γλώσσα) με ποικίλους τύπους ερωτήσεων, καθώς και λογοτεχνικών κειμένων (αφηγηματικών, ποιητικών, θεατρικών) με ερωτήσεις κατανόησης, κατασκευής και ερμηνείας. Όλες οι ερωτήσεις συνοδεύονται από οδηγίες αλλά και αναλυτικές απαντήσεις, ώστε να κατανοήσει ο μαθητής τον νέο τρόπο προσέγγισης των κειμένων.
- 25 κριτήρια αξιολόγησης από όλες τις θεματικές ενότητες, σύμφωνα με το είδος των κειμένων και των ερωτήσεων που προβλέπονται από τις Οδηγίες του Υπουργείου για την αξιολόγηση των μαθητών.

Στο τέλος του βιβλίου δίνονται ενδεικτικές απαντήσεις σε όλα τα κριτήρια αξιολόγησης.
Τίτλος βιβλίου:Νεοελληνική γλώσσα και λογοτεχνία Γ΄ λυκείου
Εκδότης:Μεταίχμιο
Συντελεστές βιβλίου:Γεωργιάδου Αγάθη (Συγγραφέας)
Δεμερτζή, Κική (Συγγραφέας)
ISBN:9786180321050
Σειρά εκδότη:Γ΄Λυκείου
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2019
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Σχολικά > Βοηθήματα > Γ' Λυκείου
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες