Λεξικό θεραπευτικής αγωγής

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2019
ISBN:
9789605834357
Σελίδες:
278
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Λεξικό θεραπευτικής αγωγής
Τιμή εκδότη:€22,00
Η τιμή μας: €20,90
στο καλάθι
Λεξικό θεραπευτικής αγωγής
"Η σύγχρονη θεραπευτική αντιµετώπιση των νόσων στηρίζεται για τον µεγαλύτερο αριθµό περιπτώσεων στη φαρµακευτική αγωγή. Το πλήθος, όµως, των χηµικών ουσιών που χρησιµοποιούνται και των πολλαπλασίως περισσοτέρων ιδιοσκευασµάτων καθιστούν αδύνατη τη συγκράτηση των ονοµάτων και των λεπτοµερειών της χορήγησής τους στη µνήµη των ασκούντων ιατρών.

Θεωρήθηκε, λοιπόν, σκόπιµο να συµπυκνωθούν οι κύριες πληροφορίες σε ένα εύχρηστο εγκόλπιο. Σε κάθε λήµµα µιας αλφαβητικά κατατασσοµένης νόσου, ενός συνδρόµου, ενός συµπτώµατος ή ακόµη και µερικών εργαστηριακών ευρηµάτων, αναφέρονται επιλεγµένα στοιχεία των ενδεικνυοµένων φαρµάκων, των δόσεων, των µορφών, της οδού και της διαρκείας χορήγησής τους, ως και των κυριότερων ανεπιθύµητων ενεργειών.

Έτσι, το εγκόλπιο αυτό προορίζεται να χρησιµεύσει ως "µνηµόνιο", για να υποβοηθήσει τον ιατρό στην καθηµερινή πράξη, στην ταχεία και στη σωστή εφαρµογή της καταλληλότερης αγωγής.
Η υποδοχή της πρώτης έκδοσης και η ανάγκη προσθήκης νέων στοιχείων που προέκυψαν κατά την τελευταία δεκαετία οδήγησαν στην παρούσα δεύτερη, αναθεωρηµένη και εµπλουτισµένη έκδοση".

Σ. Δ. Μουλόπουλος
Τίτλος βιβλίου:Λεξικό θεραπευτικής αγωγής
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Μουλόπουλος, Σπυρίδων Δ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789605834357
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2019
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Εναλλακτικές Θεραπείες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες