Η Παναγία ταξιδεύει με τα παιδιά

Εκδότης:
Εν πλω
Έτος:
2019
ISBN:
9789606190469
Σελίδες:
92
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Η Παναγία ταξιδεύει με τα παιδιά
Τιμή εκδότη:€15,00
Η τιμή μας: €13,50
Η Παναγία ταξιδεύει με τα παιδιά
Ήρωες της ιστορίας είναι οκτώ παιδιά, που όλοι έχουν ονόματα της Παναγίας. Η Μαρία και ο Μάριος, η Δέσποινα, ο Βαγγέλης και η Ευαγγελία, ο Παναγιώτης και η Παναγιώτα είναι παιδιά-μικροί ήρωες του βιβλίου που κρατάς στα χέρια σου. Τα ονόματα αυτά είναι ο συνδετικός κρίκος της παρέας.
Βρίσκονται σε ένα πλοίο και ταξιδεύουν στο Αιγαίο Πέλαγος. Η συζήτηση οδηγεί τους φίλους να ανακαλύψουν μια μεγάλη αλήθεια στη ζωή τους: ότι η Μητέρα του Χριστού, η πιο σπουδαία απ’ όλους τους Αγίους, δεν είναι απλά ένα ιστορικό πρόσωπο του παρελθόντος. Είναι η γέφυρα που μας φέρνει πιο κοντά στο Θεό και βρίσκεται καθημερινά ανάμεσά μας.
Μέσα από τις βιωματικές ιστορίες των ηρώων το παρελθόν γίνεται παρόν και ο αναγνώστης ταξιδεύει με σκοπό να φτάσει στο πιο γαλήνιο κι απάνεμο λιμάνι που δεν είναι άλλο από την αγκαλιά της Παναγίας.
Tα παιδιά συμμετέχουν στο ταξίδι αυτό μέσα από τα κείμενα και τις εικόνες, και καλούνται να γνωρίσουν καλύτερα την Παναγία, η οποία είναι η μητέρα όλων των χριστιανών.
Μαζί με τους ήρωες θα ανακαλύψουν πολλούς τρόπους για να είναι κοντά στην Παναγία αλλά κι Εκείνη να παραμένει πάντα δίπλα τους.
Τίτλος βιβλίου:Η Παναγία ταξιδεύει με τα παιδιά
Εκδότης:Εν πλω
Συντελεστές βιβλίου:Μαστρομιχαλάκη Αγγελική Θ. (Συγγραφέας)
Φούρκα Πέγκυ (Εικονογράφος)
ISBN:9789606190469
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2019
Σημείωση:Επανέκδοση: "Ακρίτας", 2008.
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες