Προγραμματισμός με την Python

Εκδότης:
Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών
Έτος:
2018
ISBN:
9789605780401
Σελίδες:
978
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Προγραμματισμός με την Python
Τιμή εκδότη:€65,00
Η τιμή μας: €58,50
Προγραμματισμός με την Python
Στο βιβλίο "Προγραμματισμός με την Python" θα δούμε πως η Python αποτελεί μια γλώσσα προγραμματισμού με μεγάλη διάδοση.

Πρόκειται για γλώσσα με εντυπωσιακή εσωτερική συνέπεια, η οποία υποστηρίζει ένα μεγάλο εύρος σύγχρονων ιδεών προγραμματισμού, προσφέροντας παράλληλα ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον ανάπτυξης, στοιχεία τα οποία την καθιστούν κατάλληλη ως εισαγωγική στον προγραμματισμό. Υποστηρίζεται από μια πληθώρα βιβλιοθηκών και μια δραστήρια κοινότητα, με αποτέλεσμα τη μεγάλη διάδοσή της σε παραγωγικά περιβάλλοντα οποιασδήποτε κλίμακας.

Σκοπός του βιβλίου είναι αφ’ ενός η εισαγωγή του αναγνώστη στον προγραμματισμό με τη γλώσσα Python, αφ’ ετέρου η ενδεικτική χρήση της, σε μια σειρά από πιο ειδικευμένα αντικείμενα.

Προς την κατεύθυνση αυτή τα κεφάλαια του βιβλίου ομαδοποιούνται σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος αποτελεί μια σφαιρική εξέταση της πλειοψηφίας των στοιχείων της γλώσσας. Η παρακολούθησή τους δεν απαιτεί προηγούμενες γνώσεις στον προγραμματισμό.

Το δεύτερο μέρος πραγματεύεται μια σειρά από εξειδικευμένες χρήσεις της Python, οι οποίες μπορούν να χαρακτηριστούν ως βασικές στις σύγχρονες ΤΠΕ. Καταβλήθηκε προσπάθεια το δεύτερο μέρος να έχει και ένα εγκυκλοπαιδικό τόνο. Υπό το πρίσμα αυτό, το βιβλίο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μια πρακτική εισαγωγή σε αρκετές από τις σύγχρονες βασικές τεχνολογίες πληροφορικής.
Τίτλος βιβλίου:Προγραμματισμός με την Python
Εκδότης:Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών
Συντελεστές βιβλίου:Καλαφατούδης, Στράτος (Συγγραφέας)
Σταμούλης, Γιώργος (Συγγραφέας)
ISBN:9789605780401
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2018
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες