Πλήρης Οδηγός του Ελληνικού Microsoft Office 2007

Εκδότης:
Γκιούρδας Β.
Έτος:
2008
ISBN:
9789603876243
Σελίδες:
1056
Χωρίς εικόνα
Εκτός κυκλοφορίας
Πλήρης Οδηγός του Ελληνικού Microsoft Office 2007
Η ολοκλήρωση και επεξεργασία αυτού του βιβλίου έγινε με σκοπό να αποτελέσει έναν πλήρη οδηγό αναφοράς όλων των χαρακτηριστικών της τελευταίας ελληνικής έκδοσης του Office 2007, για την απόκτηση επαρκών γνώσεων και δεξιοτήτων και με σκοπό την αξιοποίηση στο έπακρο των πιο προηγμένων δυνατοτήτων αυτού του εξαιρετικού πακέτου εφαρμογών.
Γραμμένο από τους Edd Bott & Woody Leonhard, ιδιαίτερα επιτυχημένους και εξειδικευμένους επιστήμονες στον τομέα τους, και με τη γνωστή έμφαση στην ποιότητα και την επιμέλεια των μεταφράσεων των εκδόσεων Β. Γκιούρδας, αποτελεί εγγυημένα τον μοναδικό και απόλυτο οδηγό διαχείρισης των εφαρμογών του Office 2007.
Ένα εντυπωσιακό σε εμφάνιση και περιεχόμενο, δίχρωμο βιβλίο, που απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τις δυνατότητες και τον τρόπο λειτουργίας των προγραμμάτων του Ελληνικού Microsoft Office 2007.
Παραθέτει μέσα από σωστά οργανωμένες ενότητες εκατοντάδες λύσεις, συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων, και πληροφορίες δοσμένες με απλό και κατανοητό τρόπο.
Τίτλος βιβλίου:Πλήρης Οδηγός του Ελληνικού Microsoft Office 2007
Εκδότης:Γκιούρδας Β.
Συντελεστές βιβλίου:Bott, Ed (Συγγραφέας)
Leonhard, Woody (Συγγραφέας)
ISBN:9789603876243
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2008
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες