Η Ρίνα αποφασίζει να μιλήσει

Εκδότης:
Σοκόλη
Έτος:
2019
ISBN:
9789606370076
Σελίδες:
64
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η Ρίνα αποφασίζει να μιλήσει
Τιμή εκδότη:€13,78
Η τιμή μας: €12,40
Η Ρίνα αποφασίζει να μιλήσει
Η Ρίνα είναι μια χαρούμενη μικρή αστερίας που ζει στον βυθό της θάλασσας στην ήσυχη γειτονιά των κοραλλιών. Μια μέρα, η μαμά τη στέλνει στο σπίτι της γειτόνισσάς τους, της κυρίας Αχινού για να ζητήσει μαργαριταράκια για το κέικ που φτιάχνει. Η φιλική κυρία Αχινού όμως απουσιάζει και στο σπίτι είναι μόνο ο κύριος Αχινός. Η συμπεριφορά του ξαφνιάζει και κάνει τη μικρή Ρίνα να νιώσει άσχημα, σαν άρρωστη, χωρίς όμως να ξέρει γιατί της συμβαίνει αυτό. Όταν η Ρίνα αποφασίζει να μιλήσει στη μαμά, νιώθει σαν να φεύγει ένας θαλάσσιος ελέφαντας από το στήθος της.

Ένα παραμύθι που με φιλική αφήγηση και τρυφερή εικονογράφηση αγγίζει ένα δύσκολο θέμα, που αποτελεί δυστυχώς μια από τις μάστιγες της σημερινής κοινωνίας: τη σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση των παιδιών, από τη νηπιακή μέχρι και τη μεγαλύτερη ηλικία.


Είτε με την ιδιότητα του γονιού, είτε του εκπαιδευτικού, ας μάθουμε τα παιδιά μας να προστατεύουν και τα ίδια τον εαυτό τους και ας τα βοηθήσουμε να ξεκλειδώσουν και να επικοινωνήσουν τυχόν άσχημες εμπειρίες τους.
Τίτλος βιβλίου:Η Ρίνα αποφασίζει να μιλήσει
Εκδότης:Σοκόλη
Συντελεστές βιβλίου:Δασκαλάκη, Ελένη (Συγγραφέας)
Κουτρουμπά, Μαρία (Εικονογράφος)
ISBN:9789606370076
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2019
Σημείωση:Πρόλογος: Θάνος Ε. Ασκητής. Παραρτήματα: Άννα-Μαρία Κυριακοπούλου, Νάντια Κουρμούση.
Υπό την αιγίδα των Γιατρών του Κόσμου.
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες