Οι επίλεκτοι: Η τριλογία του μεγάλου σεισμού (τ.2)

Εκδότης:
Ψυχογιός
Έτος:
2018
ISBN:
9786180126594
Σελίδες:
416
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οι επίλεκτοι: Η τριλογία του μεγάλου σεισμού
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Οι επίλεκτοι: Η τριλογία του μεγάλου σεισμού (τ.2)
Η Έφη Τρούλαβ έχει αποβληθεί από τα μαθήματα μαγείας και τώρα δεν μπορεί καν να επιστρέψει στον Άλλον Κόσμο - το μέρος που αγαπά περισσότερο και όπου νιώθει ότι ανήκει. Αν καταφέρει να βρει ένα αντίτυπο του βιβλίου Οι Επίλεκτοι για να δώσει στον πατέρα της, ίσως μπορέσει να φτιάξει τα πράγματα.

Το πρόβλημα είναι ότι, όλως περιέργως, έχουν εξαφανιστεί όλα τα αντίτυπα του βιβλίου, διότι ο Άλβιον Φρίκι, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, πληρώνει τους ανθρώπους για να τα καταστρέψει ώστε να είναι ο μοναδικός κάτοχος της συλλεκτικής έκδοσης που ετοιμάζει η εκδότρια Σκυλούριαν Μίντζαρ.

Η Ρέιβεν υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με το σχέδιο της Σκυλούριαν αλλά δεν είναι σίγουρη τι, ενώ ο Μαξιμίλιαν έχει εξαφανιστεί κάπου στην Ευρώπη την εποχή του Ναπολέοντα. Θα καταφέρουν οι πέντε φίλοι -η Έφη, η Ρέιβεν, ο Μαξιμίλιαν, η Λέξι και ο Γουλφ- να ενώσουν τις δυνάμεις τους ξανά για να σώσουν τον κόσμο από τους Νταϊμπέρι; Και θα μπορέσουν να γλιτώσουν από τον Τέρενς Ντιρ-Χαρτ, τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων που φαίνεται να ενδιαφέρεται μάλλον υπερβολικά για τη ζωή της Έφης;
Τίτλος βιβλίου:Οι επίλεκτοι: Η τριλογία του μεγάλου σεισμού
Τίτλος πρωτότυπου:The Chosen Ones
Εκδότης:Ψυχογιός
Συντελεστές βιβλίου:Thomas, Scarlett (Συγγραφέας)
Μοσχή, Φωτεινή (Μεταφραστής)
ISBN:9786180126594
Σειρά εκδότη:Μικρή Πυξίδα
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2018
Ηλικίες:9+
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες