Διαφήμιση

Σχεδιασμός, ανάπτυξη, αποτελεσματικότητα
Εκδότης:
University Studio Press
Έτος:
2018
ISBN:
9789601223995
Σελίδες:
672
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Διαφήμιση
Τιμή εκδότη:€55,00
Η τιμή μας: €51,29
στο καλάθι
Διαφήμιση
Η αναθεωρημένη 6η έκδοση της Διαφήμισης συνδυάζει την επάρκεια ενός ώριμου βιβλίου που δοκιμάστηκε στο χρόνο, έγινε αποδεκτό από τους αναγνώστες, ενώ παράλληλα ενσωματώνει φρέσκια ματιά στην ανάπτυξη των ενοτήτων. Εμφανίζει μια καινοτομία, καθώς στη συγγραφή εμπλέκονται πέντε νέοι επιστήμονες που δραστηριοποιούνται ερευνητικά και έχουν διεθνή παρουσία σε θέματα που αφορούν στη διαφήμιση.

Η διαφήμιση είναι μια επιχειρηματική δραστηριότητα, μπορεί όμως να θεωρηθεί και κοινωνικό και πολιτιστικό φαινόμενο ή και αμφιλεγόμενη μορφή σύγχρονης τέχνης. Είναι ένας καθοριστικός παράγοντας λειτουργίας της καπιταλιστικής αγοράς και έκφραση της σύγχρονης μορφής ανταγωνισμού. Θεωρείται ότι στερείται ηθικών ερεισμάτων, είναι αμοραλιστική, βρίσκεται στα όρια κοινωνικής αποδοχής. Δεν αποδίδεται όμως δικαιοσύνη, όταν εκλαμβάνεται ως η αιτία που δημιουργεί στρεβλώσεις, ενώ δεν είναι παρά το αποτέλεσμα των συνθηκών που διαμορφώνονται στην οικονομία.

Η εξέταση της διαφήμισης στο παρόν σύγγραμμα εστιάζεται κύρια στην περιγραφή, στο σχεδιασμό και την ανάλυσή της από τη σκοπιά της επιχείρησης, της διαφημιστικής εταιρείας και του αποδέκτη - καταναλωτή. Αξιοποιείται τόσο η σύγχρονη αρθρογραφία όσο και οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, οι επιπτώσεις τους και πώς αυτές αλλάζουν το περιβάλλον στο οποίο διαμορφώνεται η διαφήμιση.΄Οσον αφορά τη δομή, δημιουργήθηκαν πέντε νέα κεφάλαια (8, 14, 20, 21, 22) και πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες παρεμβάσεις στα ήδη υπάρχοντα.

Το βιβλίο απευθύνεται σε φοιτητές, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς, τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ που άπτονται με το θέμα της διαφήμισης, αλλά απευθύνεται και σε στελέχη επιχειρήσεων και διαφημιστικών εταιρειών.
Τίτλος βιβλίου:Διαφήμιση
Υπότιτλος βιβλίου:Σχεδιασμός, ανάπτυξη, αποτελεσματικότητα
Εκδότης:University Studio Press
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Ζώτος, Γεώργιος Χ. (Συγγραφέας)
Ζώτου, Αθηνά Γ. (Συγγραφέας)
Κυρούση, Αντιγόνη (Συγγραφέας)
Μπουτσούκη, Χριστίνα (Συγγραφέας)
Πάλλα, Πολυξένη (Τζένη) (Συγγραφέας)
Χατζηθωμάς, Λεωνίδας Δ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789601223995
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2018
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες