Βόλιος Εμβόλιος

Ένα αληθινό παραμύθι για τα εμβόλια
Εκδότης:
Σοκόλη
Έτος:
2018
ISBN:
9786185139865
Σελίδες:
48
Βόλιος Εμβόλιος
Τιμή εκδότη:€12,72
Η τιμή μας: €11,45
Βόλιος Εμβόλιος
Το πρώτο παραμύθι για τη σημαντικότητα των εμβολίων, που προσπαθεί να καταπολεμήσει τις φοβίες των παιδιών και να καλλιεργήσει τόσο σε αυτά όσο και στους γονείς τη νοοτροπία ότι η πρόληψη μέσω του εμβολιασμού είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός τους σε θέματα υγείας.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 350.000 ανεμβολίαστα παιδιά για ιλαρά στην Ελλάδα, και, σύμφωνα με την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία, το αντιεμβολιαστικό κίνημα που ανταπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια θα αποτελέσει την αιτία για την επανεμφάνιση παλιών λοιμώξεων, λόγω άρνησης των γονιών να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

Συγγραφείς είναι ο γνωστός παιδίατρος Δρ Σπύρος Μαζάνης και η τηλεοπτική δημοσιογράφος Φλώρα Κασσαβέτη. Το παραμύθι είναι γραμμένο σε απλό, στρωτό λόγο, φιλικό για τα παιδιά, και κλείνει με ένα πλούσιο Παράρτημα (με δραστηριότητες για τα παιδιά, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, ιστορία των εμβολίων, βιβλιογραφία) από τη Δρ Νάντια Κουρμούση, υπεύθυνη Ψυχικής Υγείας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στην Ανατολική Αττική, της οποίας τα συγγράμματα διδάσκονται στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Την εικονογράφηση έχει κάνει η Μαρία Κουτρουμπά, απόφοιτη της Σχολής Βακαλό.
Τίτλος βιβλίου:Βόλιος Εμβόλιος
Υπότιτλος βιβλίου:Ένα αληθινό παραμύθι για τα εμβόλια
Εκδότης:Σοκόλη
Συντελεστές βιβλίου:Μαζάνης, Σπύρος (Συγγραφέας)
Κασσαβέτη, Φλώρα (Συγγραφέας)
Κουτρουμπά, Μαρία (Εικονογράφος)
ISBN:9786185139865
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2018
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες