Δίκαιο σημάτων

Εκδότης:
Σάκκουλας Π. Ν.
Έτος:
2007
ISBN:
9789604203505
Σελίδες:
512
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Δίκαιο σημάτων
Τιμή εκδότη:€60,00
Η τιμή μας: €57,00
Δίκαιο σημάτων
Το 'Δίκαιο σημάτων' απευθύνεται σε ώριμους νομικούς αλλά και φοιτητές νομικής. Είναι απαραίτητο βοήθημα κάθε νομικού που ασχολείται με το δίκαιο των διακριτικών γνωρισμάτων. Φιλοδοξεί να αποτυπώσει τη 'λειτουργική μεταβολή' του σύγχρονου δικαίου των σημάτων, όπως έχει πλέον διαπλασθεί από το κοινοτικό δίκαιο.
Σήμερα το δίκαιο των σημάτων είναι όργανο marketing και άξονας επενδύσεων, ενώ έχει τη μορφή ενός πλήρους και απόλυτου αποκλειστικού δικαιώματος, πλήρως χειραφετημένου από την επιχείρηση, η ενεργοποίηση και προστασία του οποίου εναπόκειται αποκλειστικά στο σηματούχο.
Η ενασχόληση και η κριτική αντιπαράθεση με τη διογκούμενη ελληνική και κοινοτική νομολογία αποτελεί μια βασική παράμετρο του βιβλίου αυτού. Συμπληρώνεται από το δίκαιο του αθέμιτου ανταγωνισμού και το δίκαιο κατά των περιορισμών του ανταγωνισμού. Η διεξοδική ανάλυση του ν. 2239/1994, της διαδικασίας μεταβίβασης και εκμετάλλευσης του σήματος συμπληρώνονται με ειδικές ενότητες για το κοινοτικό σήμα και το διεθνές δίκαιο των σημάτων. Αναλυτικό αλφαβητικό ευρετήριο και εκτενής κατάλογος των ήδη πολυάριθμων αποφάσεων αποφάσεων του ΔΕΚ και ΠΕΚ στο δίκαιο των σημάτων, αυξάνουν τη χρηστικότητά του αναλυτικού αυτού εγχειριδίου.
Τίτλος βιβλίου:Δίκαιο σημάτων
Εκδότης:Σάκκουλας Π. Ν.
Συντελεστές βιβλίου:Μαρίνος, Μιχαήλ - Θεόδωρος Δ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789604203505
Στοιχεία έκδοσης: 2007
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Δίκαιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες