Περί λαγνείας

Μικρή πραγματεία περί της εκπαίδευσης στη λαγνεία
Εκδότης:
Utopia
Έτος:
2018
ISBN:
9786185173418
Σελίδες:
136
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Περί λαγνείας
Τιμή εκδότη:€11,00
Η τιμή μας: €9,90
στο καλάθι
Περί λαγνείας
Όταν ο σύντροφός σας, λαχανιασμένος εδώ και δεκαπέντε λεπτά, ορμάει καταπάνω σας, με βλέμμα χαμένο, το κορμί του να σείεται από ακανόνιστους σπασμούς κι απ' το στόμα του να βγαίνουν ακατάληπτα λόγια, μην φρικάρετε. Ο εραστής σας δεν εκτροχιάζεται, το αντίθετο! Αυτές οι παροξυσμικές εκδηλώσεις που όσο να 'ναι σας ξαφνιάζουν, σημαίνουν απλώς πως η στιγμή έχει έρθει, επείγουσα, αναπόφευκτη, ανεπίστροφη, επιτακτική, να δράσετε ("Quod non agit, non existit", μας βεβαιώνει ο Λάιμπνιτς) και πως έχει φτάσει η ώρα να ξεκινήσετε το ταξίδι της μεγάλης απόλαυσης...!!!

Αυτή η μικρή ξεκαρδιστική πραγματεία προσφέρει στους άντρες και τις γυναίκες την ευκαιρία να βελτιώσουν την εκπαίδευσή τους στις σαρκικές απολαύσεις: το προκαταρκτικό αγκάλιασμα, οι στάσεις, τα έθιμα, οι καλοί τρόποι... Αγαλλίαση!! Οι φιλοσοφικές παραδόσεις περιγράφουν ότι το μόνο σίγουρο και αρχαιότερο μονοπάτι προς την αναζήτηση της ευτυχίας είναι αυτό της λαγνείας.

Η Lydie Salvayre μέσα από έναν τρελό χορό αναφορών (Σοπενχάουερ, Αγία Θηρεσία της Άβιλα, Όσκαρ Γουάιλντ, Ζαν-Ζακ Ρουσσώ...) και αστείων καταστάσεων μας προσκαλεί να απολαύσουμε τη ζωή και να τη ζήσουμε ενώ απολαμβάνουμε!!
Τίτλος βιβλίου:Περί λαγνείας
Υπότιτλος βιβλίου:Μικρή πραγματεία περί της εκπαίδευσης στη λαγνεία
Τίτλος πρωτότυπου:Petit traité d' éducation lubrique
Εκδότης:Utopia
Συντελεστές βιβλίου:Salvayre, Lydie (Συγγραφέας)
Εμμανουήλ, Αλέξης (Μεταφραστής)
Κατσουλάρης, Κώστας (Επιμελητής)
ISBN:9786185173418
Σειρά εκδότη:Σύγχρονη Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2018
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Δοκίμιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες