Τα παιδιά του κόσμου βάφουν το μαύρο

Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2018
ISBN:
9789601675831
Σελίδες:
60
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα παιδιά του κόσμου βάφουν το μαύρο
Τιμή εκδότη:€4,90
Η τιμή μας: €4,41
στο καλάθι
Τα παιδιά του κόσμου βάφουν το μαύρο
Τα παιδιά του κόσμου βρίσκονται δίπλα μας, σε ερήμους και σε ξεθωριασμένες πολιτείες. Ονειρεύονται και γελούν. Αγωνίζονται και προσπαθούν. Παίρνουν χρώματα παραμυθένια και βάφουν το μαύρο που μας περιβάλλει. Μα υπάρχουν φορές που το μαύρο σκεπάζει τα πάντα. Είναι η ώρα που προβάλλει ο μαύρος πάνθηρας...

Μέσα από την αλληγορία και το παραμυθικό στοιχείο, οι ιστορίες του βιβλίου ξεδιπλώνουν και σκιαγραφούν βασικές αλήθειες της ζωής με έναν γνώμονα: την αγάπη για τα παιδιά και το δικαίωμά τους να μεγαλώνουν σε έναν καλύτερο κόσμο.

Το δεντράκι συνεχίζει κάθε άνοιξη ν’ ανθίζει. Ο άνεμος της ερήμου παρασέρνει τα γαλαζόλευκα ανθάκια του μακριά, πολύ μακριά. Ταξιδεύουν στα πέρατα του κόσμου. Ένα τέτοιο μικρό λουλούδι ταξίδεψε, έφτασε μέχρι εδώ και στάθηκε. Και ποιος ξέρει; Ο άνεμος μπορεί να φέρει ένα και μέσα στα δικά σου χέρια και να βάψει για λίγο γαλάζια και τα δικά σου όνειρα!


"Στις ιστορίες μου οι ήρωες είναι παιδιά από διάφορα μέρη του κόσμου. Μπορεί να ζουν σε ερημιές ή σε γκρίζες πολύβουες πολιτείες, σε αντίξοες συνθήκες ή μη. Όμως είναι αυτά που, αν τα τροφοδοτήσουμε με ιδανικά και αξίες, μπορούν να κάνουν λίγο καλύτερο τον σκληρό μας κόσμο. Είναι τα παιδιά αυτά που μπορούν να βάψουν με τα χρώματα της ψυχής τους το μαύρο". E. Γ.
Τίτλος βιβλίου:Τα παιδιά του κόσμου βάφουν το μαύρο
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Γλωσσιώτη, Έλενα (Συγγραφέας)
Δεληβοριά Μυρτώ (Εικονογράφος)
ISBN:9789601675831
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2018
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες