Χωραφοχώρα

Εκδότης:
Εκδόσεις Φυλάτος
Έτος:
2018
ISBN:
9786185163693
Σελίδες:
36
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χωραφοχώρα
Τιμή εκδότη:€12,00
Η τιμή μας: €10,80
στο καλάθι
Χωραφοχώρα
Στη "Χωραφοχώρα" κατοικούν μόνο Φρούτα και Λαχανικά. Μεγαλώνουν και ωριμάζουν μόνο με τη βοήθεια του ήλιου και του νερού και όλα σφύζουν από υγεία. Η Χώρα τους είναι πολύ όμορφη. Με χωράφια και κάμπους και ανθισμένα δέντρα. Κάθε χρόνο κάνουν το ετήσιο Φεστιβάλ Σαλάτας και Φρουτοσαλάτας και βραβεύονται οι καλύτεροι συνδυασμοί. Η Ντοντό η Ντομάτα και ο Ρούλης ο Μαρούλης είναι πολύ καλοί φίλοι και συνήθως παίρνουν εκείνοι το πρώτο βραβείο. Για μια ακόμη χρονιά λοιπόν, όλοι οι κάτοικοι της Χωραφοχώρας κάνουν ετοιμασίες για το ετήσιο Φεστιβάλ Σαλάτας, όταν οι δίδυμες Μπάμιες η Μία και η Μπία θα τους φέρουν πολύ άσχημα νέα.

Η Λόλα Λολοφιόγκα, η ιδιοκτήτρια των εκτάσεων της Χωραφοχώρας, είναι αποφασισμένη να φτιάξει το Υπέρ φρούτο και το Υπέρ Λαχανικό και αποφασίζει να συνεργαστεί με τον επικίνδυνο επιστήμονα Διαστρέμνιους Πειραματούξ για να μεταλλάξουν τα Λαχανικά και τα Φρούτα και έτσι να πετύχουν τον σκοπό τους.

Τα Λαχανικά και τα Φρούτα αντιδρούν και με αρχηγούς τον Κυβερνήτη Αχλάδι και την Ντοντό την Ντομάτα και τον Ρούλη τον Μαρούλι καταστρώνουν ένα σχέδιο άμυνας.

Θα μπορέσει άραγε η Λόλα Λολοφιόγκα και ο Διαστρέμνιους Πειραματούξ να επιτύχουν τον σκοπό τους και να μεταλλάξουν τα Φρούτα και τα Λαχανικά;
Τίτλος βιβλίου:Χωραφοχώρα
Εκδότης:Εκδόσεις Φυλάτος
Συντελεστές βιβλίου:Κατσάλη - Γιβάνη, Φωτεινή (Συγγραφέας)
ISBN:9786185163693
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2018
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες