Παιδιά και έφηβοι

Προβλήματα ψυχικής υγείας
Εκδότης:
University Studio Press
Έτος:
2018
ISBN:
9789601223735
Σελίδες:
164
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Παιδιά και έφηβοι
Τιμή εκδότη:€15,00
Η τιμή μας: €15,00
στο καλάθι
Παιδιά και έφηβοι
Το ενδιαφέρον των επιστημόνων για την ψυχική υγεία των παιδιών και των εφήβων είναι μεγάλο επειδή η πρόληψη, η έγκαιρη διάγνωση και η αντιμετώπιση των προβλημάτων νωρίς στη ζωή συμβάλλουν στην ανακούφιση του παιδιού, στη βελτίωση της λειτουργικότητας στην ενήλικη ζωή και στην πρόληψη των διαταραχών στις επόμενες γενεές.

Η δεύτερη έκδοση του βιβλίου "Παιδιά και Έφηβοι: Προβλήματα Ψυχικής Υγείας", αποτελεί μια εισαγωγή στην ψυχιατρική των παιδιών και των εφήβων και απευθύνεται σε σπουδαστές διαφόρων σχολών. Αποτελεί επίσης εύχρηστο οδηγό για την οργάνωση πληροφοριών και δεδομένων ως προς την άσκηση της Ψυχιατρικής Παιδιών και Εφήβων και πολύτιμο βοήθημα για διαφορετικούς επιστήμονες, που επιθυμούν να ενημερωθούν με τρόπο άμεσο, συνοπτικό και περιεκτικό πάνω σε ζητήματα ψυχικής υγείας των νέων ατόμων.

Σκοπός του βιβλίου δεν είναι να καλύψει όλα όσα αφορούν την ψυχική υγεία νωρίς στη ζωή, αλλά να δώσει, με την παράθεση κλινικών παραδειγμάτων και σε συνδυασμό με τη μελέτη άλλων βιβλίων, τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ανάπτυξη, την αξιολόγηση και την αντιμετώπιση των πιο συχνών ψυχικών προβλημάτων.
Τίτλος βιβλίου:Παιδιά και έφηβοι
Υπότιτλος βιβλίου:Προβλήματα ψυχικής υγείας
Εκδότης:University Studio Press
Συντελεστές βιβλίου:Παπαγεωργίου, Βάγια Α. (Συγγραφέας)
ISBN 10:
ISBN 13:
9601223738
9789601223735
Πρώτη έκδοση:Απρίλιος 2018
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Γονείς και Παιδιά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες