Ειδικά Θέματα Ελεγκτικής

Ανάλυση Περιπτώσεων
Εκδότης:
Broken Hill Publishers Ltd
Έτος:
2017
ISBN:
9789963258987
Σελίδες:
580
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ειδικά Θέματα Ελεγκτικής
Τιμή εκδότη:€55,00
Η τιμή μας: €52,25
Ειδικά Θέματα Ελεγκτικής
Η ανάγκη για αποτελεσματικούς ελέγχους έχει καταστήσει το γνωστικό αντικείμενο της ελεγκτικής τις τελευταίες δεκαετίες αντικείμενο διαρκώς διευρυνόμενο με την έναρξη εφαρμογής διεθνών προτύπων και εισαγωγή νέων τεχνολογιών και συνεργιών με το χώρο της στατιστικής και όχι μόνο. Αναθεωρούνται συνεχώς οι παραδοσιακές μέθοδοι υλοποίησης του έργου του ελέγχου και αναπτύσσονται προσεγγίσεις διαπίστωσης του ελεγκτικού κινδύνου μέσα από τη γνώση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και των εξ αυτού κινδύνων και στον τρόπο διαχείρισης και αντιμετώπισής τους. Οι εξελίξεις αυτές είναι απότοκες των προσπαθειών βελτίωσης της απόδοσης και της αποτελεσματικότητας των ελέγχων.

Σκοπός των βιβλίων αυτών είναι η αποτελεσματικότερη παροχή γνώσεων στους φοιτητές και τους ανθρώπους της Ελεγκτικής για να κατανοήσουν τις βασικές έννοιες της ελεγκτικής και να αποκτήσουν δεξιότητες απαραίτητες για την υλοποίηση αποτελεσματικού έργου

Στα πλαίσια των προσπαθειών αυτών αποφασίστηκε και η μετάφραση και χρήση του παρόντος βιβλίου η δομή του οποίου στηρίχτηκε στην ανάλυση πρακτικών εφαρμογών του ελεγκτικού έργου. Το βιβλίο αυτό αποτελείται από ένα σύνολο ανεπτυγμένων με επαγγελματική ακρίβεια περιπτώσεων που καλύπτουν όλο το φάσμα των εργασιών του ορκωτού ελεγκτή αλλά και των υπηρεσιών εσωτερικού ελέγχου.

Στα επί μέρους τμήματά του αναλύονται περιπτώσεις αληθινών εταιριών ή και φανταστικών παραδειγμάτων στηριγμένων σε πραγματικές περιπτώσεις όπου παρουσιάζονται πλήθος περιπτώσεων που μπορεί να συναντήσει ο ορκωτός ελεγκτής και ο υπεύθυνος εσωτερικού ελέγχου.
Τίτλος βιβλίου:Ειδικά Θέματα Ελεγκτικής
Υπότιτλος βιβλίου:Ανάλυση Περιπτώσεων
Εκδότης:Broken Hill Publishers Ltd
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
ISBN:9789963258987
Στοιχεία έκδοσης: 2017
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες