Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Υποδειγμάτων

Εκδότης:
Broken Hill Publishers Ltd
Έτος:
2017
ISBN:
9789963274369
Σελίδες:
288
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Υποδειγμάτων
Τιμή εκδότη:€40,00
Η τιμή μας: €38,00
Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Υποδειγμάτων
Το παρόν βιβλίο σας προσφέρει βαθειά κατανόηση της φύσης των επιχειρηματικών υποδειγμάτων. Περιγράφει παραδοσιακά και πρωτοποριακά υποδείγματα και τις δυναμικές τους, διάφορες καινοτομικές τεχνικές, τη στρατηγική σας τοποθέτηση στο αυξανόμενης έντασης ανταγωνιστικό περιβάλλον, και τρόπους να ηγηθείτε της αναμόρφωσης του επιχειρηματικού υποδείγματος του οργανισμού σας.

Θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει ότι δεν είναι το τυπικό βιβλίο στρατηγικής ή διοίκησης. Το σχεδιάσαμε να σας μεταφέρει τα σημαντικά σημεία που σας χρειάζονται να γνωρίζετε με ταχύτητα, απλότητα και με παραστατική μορφή. Τα παραδείγματα παρουσιάζονται με μορφή εικόνων και σχημάτων και το περιεχόμενο συμπληρώνεται με ασκήσεις και σενάρια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα. Αντί της συγγραφής ενός παραδοσιακού βιβλίου για την καινοτομία των επιχειρηματικών υποδειγμάτων, σχεδιάσαμε ένα πρακτικό οδηγό για οραματιστές, που διεκδικούν και αλλάζουν τα δεδομένα, που ανυπόμονοι σχεδιάζουν ή εφευρίσκουν εκ νέου τα κατάλληλα επιχειρηματικά υποδείγματα.

Επίσης έχουμε εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσουμε ένα όμορφο βιβλίο για να αυξήσουμε την ικανοποίησή σας από τη χρήση του.
Τίτλος βιβλίου:Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Υποδειγμάτων
Εκδότης:Broken Hill Publishers Ltd
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
ISBN:9789963274369
Στοιχεία έκδοσης: 2017
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες