Μικρές καληνύχτες 3

Η νεράιδα μαγείρισσα. Μια αλεπουδίτσα πονηριά σταλίτσα. Η μητριά με τη χρυσή καρδιά. Τα δυο αδέρφια και το φεγγάρι
Εκδότης:
Μεταίχμιο
Έτος:
2018
ISBN:
9786180314878
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μικρές καληνύχτες 3
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Μικρές καληνύχτες 3
Αγαπημένα βιβλία της σειράς «Μικρές καληνύχτες» για παιδιά μικρά με μεγάλη φαντασία και για νέους γονείς με πολλή όρεξη κυκλοφορούν πιασμένα χέρι χέρι σε τετράδες κάνοντας τη βραδινή ανάγνωση μοναδική και παραμυθένια.

Δώρο η αφήγηση της ιστορίας σε QR code, μια διευκόλυνση για τους γονείς αλλά και απόλαυση για τα παιδιά που θέλουν να ακούνε ξανά και ξανά το παραμύθι.

Η νεράιδα μαγείρισσα
Μια καληνύχτα πολύ ρομαντική! Που μιλάει για λαμπρές επαγγελματικές προοπτικές, άτακτες νεράιδες, μαγικά μαντίλια και μεγάλα δάση, αλλά και νέους άντρες, που εξερευνούν τον κόσμο με τα σύνεργά τους και τις φωτογραφικές τους μηχανές...

Μια αλεπουδίτσα πονηριά σταλίτσα
Μια καληνύχτα εντελώς αναπάντεχη: όχι για μια, αλλά για δύο αλεπούδες, τη μαμά και την κόρη. Μια κόρη αλεπουδίτσα που μοιάζει σ’ όλα της μαμάς της εκτός από ένα: δεν έχει στάλα πονηριά! Και μια μαμά αλεπού που αυτό το φυσάει και δεν κρυώνει.

Η μητριά με τη χρυσή καρδιά
Μια ηρωίδα εντυπωσιακή, η μητριά, έχει σε αυτή τη Μικρή Καληνύχτα πραγματικά χρυσή καρδιά. Και καταφέρνει να προσεγγίσει το θετό της παιδάκι με τρόπο που ανατρέπει όλα τα στερεότυπα, όχι μόνο των παραμυθιών, αλλά και τα σημερινά, που εξακολουθούν να είναι πολλά και δυστυχώς υπαρκτά.

Τα δύο αδέρφια και το φεγγάρι
Δυο αδέρφια παίζουν κι ονειρεύονται. Ένα άλογο που τρέχει σαν τον άνεμο. Μια κουζίνα όπου ψήνονται θαύματα. Γλυκά ψωμάκια γεμιστά με παραμύθια. Κι από το παιχνίδι στο όνειρο, βήμα το βήμα, τα δυο αδέρφια θα φτάσουν ως το φεγγάρι.
Τίτλος βιβλίου:Μικρές καληνύχτες 3 (Άλλο)
Υπότιτλος βιβλίου:Η νεράιδα μαγείρισσα. Μια αλεπουδίτσα πονηριά σταλίτσα. Η μητριά με τη χρυσή καρδιά. Τα δυο αδέρφια και το φεγγάρι
Περιέχει:σε QR Code η αφήγηση των ιστοριών και βιβλίο ζωγραφικής
Εκδότης:Μεταίχμιο
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Μουσιώνη, Λίνα (Συγγραφέας)
Αρμενιάκου, Κωνσταντίνα (Συγγραφέας)
Σβορώνου, Ελένη (Συγγραφέας)
Πυργελή, Δήμητρα Π. (Συγγραφέας)
ISBN 10:
ISBN 13:
618031487Χ
9786180314878
Σειρά εκδότη:Μικρές Καληνύχτες
Πρώτη έκδοση:Μάτριος 2018
Ηλικίες:3
Σημείωση:Κασετίνα.
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Εκπαίδευση > Προσχολικά

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες