Η κόρη του αυτόχειρα

Εκδότης:
Πικραμένος Γιάννης
Έτος:
2018
ISBN:
9786185342012
Σελίδες:
288
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η κόρη του αυτόχειρα
Τιμή εκδότη:€13,00
Η τιμή μας: €11,70
στο καλάθι
Η κόρη του αυτόχειρα
Ο οικογενειάρχης Νώντας Καμαρινός αυτοκτονεί στην ταράτσα του σπιτιού του. Το νήμα της δικής του ζωής κόβεται. Κανείς δε θα μιλήσει ποτέ για την αυτοχειρία, δε θα αναζητήσει τα αίτια ή τις συνέπειες που μπορεί αυτή η πράξη να έχει στα συγγενικά του πρόσωπα.

Μόνο η δεκάχρονη κόρη του αυτόχειρα, η Ναταλία, σημαδεύεται αμετάκλητα. Εκείνη διερευνά εφ'όρου ζωής, συνειδητά και υποσυνείδητα, το αναπάντητο ερώτημα που οδήγησε τον πατέρα της στην έσχατη λύση. Στήριγμα σ'αυτήν την αναζήτηση, στην εφηβική κι ενήλικη ηλικία, είναι ο πατριός της Γιώργος Βελισσαράκης. Όταν κι αυτός φύγει από τη ζωή, η ηρωίδα θα βρεθεί σε κενά σκέψης και συναισθηματική σύγχυση. Ο γάμος της διαλύεται και νέοι, αναπάντεχοι, θυελλώδεις, αλλά παροδικοί, έρωτες έρχονται για να γεμίσουν τις ώρες της πλήξης της. Ό,τι ισορροπούσε γκρεμίζεται. Οι σκέψεις, τα συναισθήματα και ο ψυχισμός της σε συνεχείς μεταπτώσεις. Η κρίση μέσα της και η αναζήτηση της εσωτερικής λύτρωσης αδιάκοπες.

Πώς στέκεσαι ενώπιον των κοινωνικών συμβάσεων, πώς ενώπιον του έρωτα και πώς ενώπιον της ζωής; Πώς τελικά επέρχεται η αυτοκυριαρχία στη γυναικεία ψυχή;

Και πώς γεννιέται η ελπίδα;
Τίτλος βιβλίου:Η κόρη του αυτόχειρα
Εκδότης:Πικραμένος Γιάννης
Συντελεστές βιβλίου:Ζερβοπούλου, Λίλα (Συγγραφέας)
ISBN:9786185342012
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2018
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες