Τα ένδικα μέσα στη διοικητική δίκη

Εκδότης:
Νομική Βιβλιοθήκη
Έτος:
2018
ISBN:
9789606224164
Σελίδες:
352
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Τα ένδικα μέσα στη διοικητική δίκη
Τιμή εκδότη:€48,00
Η τιμή μας: €43,20
Τα ένδικα μέσα στη διοικητική δίκη
Κυκλοφορεί η δεύτερη έκδοση του έργου του κ. Β. Καράκωστα "Τα ένδικα μέσα στη διοικητική δίκη", πλήρως επικαιροποιημένη και εμπλουτισμένη με τις πρόσφατες νομοθετικές αλλαγές. Στο έργο παρουσιάζονται και αναλύονται όλα τα ένδικα μέσα που αφορούν στη διοικητική δίκη, και συγκεκριμένα, η ανακοπή ερημοδικίας, η έφεση, η αίτηση αναθεώρησης, η τριτανακοπή, η αίτηση διόρθωσης και ερμηνείας, καθώς και η αίτηση επανάληψης της διαδικασίας, η οποία εισήχθη στην έννομη τάξη μας, μετά τις εξελίξεις στη νομολογία του ΕΔΔΑ. Επιπλέον, στο έργο παρουσιάζεται και αναλύεται ενδελεχώς το ένδικο μέσο της αίτησης αναίρεσης. Ακόμη, περιλαμβάνεται παράρτημα το οποίο αφιερώνεται στα ένδικα μέσα του προϊσχύσαντος Κώδικα Φορολογικής Δικονομίας.

Η ανάπτυξη των ενδίκων μέσων εμπλουτίζεται με σύγχρονη νομολογία τόσο του Συμβουλίου της Επικρατείας όσο και του Διοικητικού Εφετείου, καθώς επίσης και με βιβλιογραφικές αναφορές που παρατίθενται σε κάθε κεφάλαιο.

Το έργο αποτελεί μια πλήρη και συστηματική ερμηνεία των ενδίκων μέσων. Σε κάθε κεφάλαιο παρατίθεται το νομικό πλαίσιο, η θεωρητική, νομολογιακή και βιβλιογραφική τεκμηρίωση. Τέλος η έκδοση συνοδεύεται από ενιαίο αλφαβητικό ευρετήριο, που διευκολύνει τη χρήση του.
Τίτλος βιβλίου:Τα ένδικα μέσα στη διοικητική δίκη
Εκδότης:Νομική Βιβλιοθήκη
Συντελεστές βιβλίου:Καράκωστας, Βελισσάριος Κ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789606224164
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2018
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Δίκαιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες