Η διοίκηση και ανάπτυξη στη νέα οικονομία

Με τις μεθόδους Six Sigma, ORDIC και Changeland σε επιχειρήσεις, πανεπιστήμια και πόλεις γνώσης
Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2008
ISBN:
9789604611263
Σελίδες:
327
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η διοίκηση και ανάπτυξη στη νέα οικονομία
Τιμή εκδότη:€32,00
Η τιμή μας: €28,80
Η διοίκηση και ανάπτυξη στη νέα οικονομία
Σήμερα, στο πλαίσιο της "Νέας Οικονομίας της Γνώσης", οι υπάρχουσες μέθοδοι διοίκησης και εκπαίδευσης τόσο στα επιχειρηματικά όσο και στα ακαδημαϊκά και αστικά περιβάλλοντα κρίνονται ανεπαρκείς.

Με αυτό το δεδομένο, χρειαζόμαστε επειγόντως μια νέα "τεχνολογία διοίκησης" και ένα νέο "αστικό περιβάλλον", που να διευκολύνουν τη μετάβαση από τη φυσική στη νέα οικονομία και να παροτρύνουν την "ενδογενή ανάπτυξη", την ανάπτυξη που πηγάζει μέσα μας.

Το βιβλίο αυτό περιγράφει ένα ολοκληρωμένο και πλήρες σύνολο μεθόδων για την διοίκηση στη "Νέα Οικονομία" και προσφέρει στους ανθρώπους, τις εταιρείες, τους οργανισμούς και τις πόλεις κατάλληλα εργαλεία για την εφαρμογή των μεθόδων αυτών, ώστε να διοικηθεί αποτελεσματικά και αποδοτικά το νοητικό τους κεφάλαιο και να επιτευχθεί η ενδογενής, συνεχής και αειφόρος ανάπτυξη.

Το βιβλίο αποτελεί ιδανικό πρακτικό εργαλείο για το μάνατζερ και τον επιχειρηματία, το σπουδαστή, τον εκλεγμένο κυβερνήτη, τον πολίτη... Καλύπτοντας άρτια τα θέματα που πραγματεύεται σε θεωρητικό επίπεδο, παράλληλα εξασφαλίζει στον αναγνώστη τα πρακτικά εργαλεία και παραδείγματα εφαρμογής που χρειάζεται για να μεταβεί από τη θεωρία στην πράξη.

Πιο συγκεκριμένα, στις σελίδες του βιβλίου:
- Προτείνονται οι μέθοδοι Six Sigma, ORDIC και Changeland, που έχουν εφαρμοστεί από τον ίδιο το συγγραφέα καθώς και πληθώρα managers, συμβούλων, σπουδαστών και καθηγητών σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, και αποτελούν δοκιμασμένη "τεχνολογία διοίκησης" για τη "Νέα Οικονομία της Γνώσης".
- Παρουσιάζεται η "Πόλη Γνώσης" ως η νέα αστική δομή στη νέα οικονομία.
- Περιγράφονται περισσότερες από 30 περιπτώσεις εταιρειών, πανεπιστημίων, και πόλεων που εφάρμοσαν τη νέα τεχνολογία διοίκησης, άλλαξαν, και πέτυχαν τη βραχυπρόθεσμη και συνεχή αναγέννηση και ανάπτυξη.
Τίτλος βιβλίου:Η διοίκηση και ανάπτυξη στη νέα οικονομία
Υπότιτλος βιβλίου:Με τις μεθόδους Six Sigma, ORDIC και Changeland σε επιχειρήσεις, πανεπιστήμια και πόλεις γνώσης
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Μασούλας Βασίλης (Συγγραφέας)
ISBN:9789604611263
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2008
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες